Når (telefon)uhellet først er ute…

I samarbeid med Telenor Yng

Jeg vet ikke med deg, men jeg bruker mobilen min til litt i overkant mye greier.. jeg lager oppskriftsfilmer, treningsfilmer, logger treningsøkter, knipser snapchats, tar Instagrambilder, har den med på løpetur – you name it. Bruker´n til alt! Dette gjør jo også at den er ganske så utsatt for knall, fall og uhell, et bekymringsmoment som ofte hviler i bakhodet.

At den ligger og slenger på gulvet på treningssenteret mellom cleans og burpees i supersett er nok ikke optimalt, hehe.

For en stund siden inngikk vi i DeNye et samarbeid med Telenor, og jeg fikk vite at de faktisk tar hensyn til sånne.. tja, kløner som oss. Telenor Yng-kunder som kjøper ny mobil med SWAP er nemlig superforsikret! Det vil si at når mobilen blir skadet, mistet eller stjålet får man en tilsvarende mobil bare én virkedag senere. Hvor digg er ikke det? Som en del av samarbeidet har vi i DeNye bedt følgerene våre om å dele sine beste (eller skal jeg si verste – er jo alltid krise når det skjer noe med telefonen) historier fra en gang de hadde maks uflaks med telefonen. Vi forventet at det skulle komme et par artige historier altså, men det vi satt igjen med var virkelig hysterisk. Det sjukeste er jo også at man kan kjenne seg så innmari godt igjen i mye av det – for min del har jeg i hvert fall vært maks klønete de gangene jeg selv har knust eller mistet telefonen min.

 

Må bare dele noen av historiene med dere. For eksempel denne, fra Amy…

«En gang på videregående gikk jeg ned noen lange steintrapper og mistet mobilen ned nesten fra toppen, når jeg kom ned var den i perfekt tilstand. Så når jeg gikk for å legge den i lommen falt den ut og spratt ut av dekselet i det den traff bakken, hoppet en gang til og når jeg plukket den opp denne gangen var halve skjermen sprukket og biter falt ut».

Snakk om maks uflaks! En annen som jo er ganske hysterisk er denne fra Tonje – å gå på toalettet er visst ikke bare, bare.

«Mistet min splitter nye iPhone 5 i do for noen år siden, etter kun noen få dager. To uker senere mistet jeg min gamle iPhone 4. Fikk etterhvert reparert iPhone 5, og da tok det ikke lenger enn to uker før den også ble mistet i do ??‍‍??‍ Har heldigvis ikke mistet en eneste mobil i do siden den gang – bank i bordet!»

Andre historier som fikk oss på kontoret til å le så vi grein, men samtidig vri oss i medfølelse…

«Hadde morgensex, sparket først til mobilen på nattbordet, så den falt på gulvet. Sparket deretter på vannglasset som falt over mobilen.»

«Jeg kastet tyggispapir i grøfta, løp på bussen og satte meg ned for å høre på musikk fra mobilen – skjønte da at det var mobilen jeg hadde kastet i grøfta – ikke tyggisen.»

I tillegg er det en haug av oss som har for vane å legge mobilen på biltaket, for deretter å kjøre over den, samt miste mobilen idet vi skal ta selfies i stolheisen – watch out påskepeople! For min del er det noen klassiske tabber som går igjen. 1) miste den ut av jakkelomma når jeg er på farta, 2) miste den ut av hendene mine når jeg taster og trykker, gjerne i kombinasjon med noe annet, og 3) miste et eller annet på den på treningssenteret, eller den detter ned fra en eller annen ambisiøs plassering i utgangspunktet. Er ikke bare bare å finne et bra sted å plassere en Iphone 6 når man skal filme gode treningsfilmer, uten å bli lagt merke til av alle som trener. Haha.

Sååå ja – morsomme historier, og et litta note to self om at en mobilforsikring kan være kjekk å ha. Just sayin….

 

Sjekk ut alle fordelene med Yng-abonnementet HER – too good to miss, ihvertfall for oss mellom 18 og 28.

I skrivende stund er jeg akkurat ferdig med kunder hos RAW Trening, og jeg setter snuta hjemover hvert øyeblikk. Etter en natt på hotell i Tigerstaden blir det jammen meg godt å komme hjem til mannen. Og ikke nok med det – om under et døgn er det påskeferie – halleluja! Jeg skal riktignok jobbe litt fra hytta mandag og tirsdag, men det teller ikke, hehe. Familiekos, venneheng og nytelse, her kommer jeg!

 

Flere
Artikler