VIDEO: Bli med backstage på innspilling av Treningspodden!

I denne ukas episode av Treningspodden har vi besøk av min sjef, mentor.. tja, nesten forbilde vil jeg si, Cecilie Ystenes. Hun er mental trener, samt eier av RAW Trening, der jeg har kunder i fysisk og mental trening. Ukas tema er «slik lever du godt med stress og press, som jo ikke kunne passet bedre for både meg og Silje – mer om det kan du høre i episoden, hehe. Jeg bestemte jeg for å lage ei litta video som beskriver noe av prosessen rundt det å lage en episode av Treningspodden – sorry hvis jeg ser litt sliten ut innimellom, jeg var nok ikke heelt på høyden enda når denne ble laget, hehe.

  • Sjekk ut den nyeste episoden av Treningspodden HER.

Men vet du, en ting jeg vet godt med meg selv, og spesielt etter å ha startet med dette video-greiene – livet er for kort til å prøve å se perfekt ut hele tiden. Jeg tipper jeg ser smågroggy ut 50% av tiden jeg går rundt på denne jorda uansett, så hvorfor skjule det, haha. Folk er folk, som kjæresten min sier – treningsblogger eller ei.

I dag er hele dagen holdt av til workshop og heng med gjengen i DeNye. Vi har fått vite svært lite om hva vi skal, utover at vi skal senke skuldrene, kose oss, bli enda bedre kjent og bare, ja.. ha det moro. Ikke den verste arbeidsoppgaven det, eller hva? Jeg har treningsfri, senkede skuldre, og gleder meg stort til en dag fylt med morsomheter og hyggeheng.

God onsdag til deg fine.

Og du, forresten.. hvis du liker videoer som denne over, i meg gjerne en lyd i kommentarfeltet. Noen ganger føler jeg meg egentlig bare som en noob som bruker tid og energi på å mekke sammen videosnutter som dette. Føler liksom at det har veldig mye mening, men samtidig ikke, om du skjønner? Haha, I need some help, people. Jeg sier som Jon Olsson jeg.. please comment below!

Hei!

 

Flere
Artikler