VIDEO: Fullkropp styrkeøkt med strikk

Treningsøkten jeg gjorde i dag var helt konge, og gav meg virkelig mersmak!

Sesongen vi er inne i betyr mer utetrening, ihvertfall i mine øyne, og jeg elsker følelsen av å kjenne at gode treningsøkter er langt mer tilgjengelig. Nå kjennes det godt å jobbe med egen kroppsvekt i frisk luft, og jeg har planer om å implementere det i min egen treningshverdag fremover også. Ikke minst står det en del treningsturer i kalenderen de neste månedene, og da gjelder det å være forberedt i skrotten – nytter ikke å ha 100 kilo i knebøy når man dauer etter 10 hoppende air squats, hehe.

Økter som denne får meg til å lure på om vi alle har en tendens til å gjøre trening vanskeligere, dyrere og mer komplisert enn det trenger å være. Her får du ihvertfall trent hele skrotten, kun ved hjelp av din egen kroppsvekt, godt fokus og et par treningsstrikker – enkelt og effektivt.

Som dere kanskje har fått med dere på min Instastory har dagen i dag nemlig bestått av hjemmetrening og hjemmekontor, hehe. Jeg startet dagen med en kaffekopp, gresk yoghurt og melon i åttedraget, før jeg dro på meg det første treningstøyet jeg fant og stakk ut på luftetur. Resten kan du egentlig se i denne videoen…

 

I videoen gjør jeg altså følgende…

Facepulls med strikk 12-20 reps x 3
Knebøy 10-15 reps x 3
Pushups for skuldre 8-15 reps x 3
Liggende svømmer 8-10 reps x 3
Ettbeins strake markløft 20 reps x 2
Dogcrap med miniband 20 reps x 2
Utfall bakover 20 reps x 2
Sideplanke med beinhev 8-10 reps x 2

Dette er en styrkeøkt der du trener hele kroppen, med fokus på bein og rumpe. Med korte pauser og mange reps får du også opp pulsen, og du vil kjenne deg god og gjennomtrent etterpå. Om øvelsene kjennes tøffe ut kan du enkelt gjøre økta enklere ved å kutte ned på antall reps eller sett, eventuelt gjøre en enklere variant av øvelsen.

Etter økta koste jeg meg med denne fantastiske brunsjen..

 

En og en halv fiskekake 86% (den har en terningskast 6 på pakningen, som de fikk av ShapeUp i en test for litt siden – I like!), en halv avocado, grønnsaker og søtpotet – klasselunsj! Nå skal jeg jobbe litt til, før jeg hvert øyeblikk setter snuta mot RAW Trening og dagens kunder i mental og fysisk trening.

Håper dere alle har en fantastisk #treningstirsdag 🙂

 

Flere
Artikler