VIDEO: Supersunn og sommerlig scampisalat

Denne supersalatan mekket jeg i forrige uke, og himmel og hav så god den ble! Som jeg sier i videoen, å mekke fancy middager til meg selv er ikke noe jeg driver med – jeg trives særdeles godt med å holde det enkelt, og elsker å blande en god miks av masse ulike greier i en bolle.

Slik som her.

Til 1-2 personer trenger du..
– 400 gram scampi
– 1 chili
– 1 kinesisk hvitløk (den er best på smak)
– 1 rødløk
– Kinesisk kål
– Linser
– Fermentert kål (ikke et must, kan fint erstattes med f.eks rødbeter, mais, gulrot.. kun fantasien som setter grenser).

Slik gjør du
– Hakk opp hvitløk, chili og rødløk
– Stek scampien i en panne, og tilsett chili, hvitløk og røkløk når den begynner å bli brun
– La dette putre, og tilsett etterhvert grønnkålen. La dette putre på lav varme mens du mekker resten.
– Skjær opp de ferdigkokte potetene og stek de i panna.
– Miks alt sammen i en bolle, som vist på filmen.

God middag!

 

Som dere vet kommer jeg til å lage de fleste av matmandagene mine på YouTube fremover, og snuser stadig på å lage mer innhold der. Jeg elsker video, og selv om jeg har milevis å gå når det kommer til både filming og redigering syns jeg det er så sabla morsomt å holde på med. Jeg får liksom formidlet innhold, kunnskap og informasjon på en helt annen måte enn med bilder og tekst. Så, jeg skal definitivt fortsette å leke meg med YouTube fremover, og jeg håper dere vil joine meg på reisen! Det meste vil jo bli delt her også, men trykk gjerne «abonner» inne på YouTube, så får du videoene dine rett inn i feeden.

De av dere som allerede abonnerer vet jo allerede hvor mye jeg legger ut der først, og ikke minst hvor mye som aldri kommer særlig lenger enn, nettopp, YouTube, hehe. Kan være en fordel å få med seg om du har en liten YouTube-nørd i magen, som meg selv, haha.

Men dere – ny uke, nye muligheter!

… er ihvertfall det enhver superblogger med respekt for seg selv ville startet et mandagsinnlegg med. Vel.. ikke her i gården. For all del, jeg trives med mandager, spesielt når jeg har hatt en såpass rolig helg som det jeg hadde. Men det er akkurat det – helgen var så sabla god! Hadde nesten litt sorg inni meg når jeg la meg i går kveld, og innså at helgen var over, hehe. Vel, vel, skal ikke klage – kroppen er frisk, kalenderen er passe full og jeg er superhappy. Bare en liten uke igjen til påskeferie også, så dette er jo egentlig en ganske alright mandag. Nå skal jeg hvert øyeblikk sette snuta mot Technogym sine lokaler her i Oslo sentrum, der en fullkropps styrkeøkt står på agendaen. Deretter er det rett hjem til mannen, der grilling står på menyen – hurra!

Håper dere har en herlig mandag, fine folk.

Åh, forresten, når vi snakker om Technogym – jeg har et samarbeid med de nå, der jeg blant annet skal delta på denne conventionen 22. og 23. april. De av dere som har mulighet – BLI MED! Jeg skal selv holde foredrag og ha trening, i tillegg til å være med på alle de kule treningene som skjer. 350 kroner for et todagers convention, med lunsj, er søren meg ikke verst- håper jeg ser deg der 🙂

Sånn, DA er det hvert øyeblikk trening på meg – god mandag!

Flere
Artikler