Rolig helg og comeback på trening

Hei, hopp og god søndag!

I skrivende stund har jeg akkurat kommet inn fra en time i solveggen, etter et par timer på tur i skogen med familiehunden Ica. Fantastisk! Jeg og mannen skulle egentlig prøve oss på en crossfitøkt, men i såpass fint vær er det jo en synd og skam å gjøre noe annet enn å nyte dagslys og d-vitaminer. I like! Resten av dagen går med til litt mer avslapning og forberedelse til uka, før det blir middag med familien i kveld. Finfin søndag med andre ord, og en perfekt avslutning på en perfekt helg. Stikkord? Restitusjon, hvile og avslapning.

fine

Helgen i bilder – digg mat, familiekos (asså – hvor søt er ikke den lille karen i høyre hjørne?!), mannen på IKEA og hunden på tur. 

Helt fantastisk, og en perfekt oppladning til påskeferien, der jeg tipper det kommer til å gå i mye av det samme. I dag skulle det jo egentlig kommet nok et ukas treningsøkter-innlegg, men ettersom denne uken har vært treningsfri, nok en gang, er det ikke stort å skrive om.

Bortsett fra gårsdagens økt da, som gikk sånn her…

Oppvarming

Rask gange til treningssenteret (cirka 20 min)

Dynamisk oppvarming

Hoveddel

A1) Knebøy 8-10 reps x 4

A2) Liggende superman og hollow, 30-40 sek på hver side x 3

B1) Ettbeins strake markløft med ett bein på benk, 10-12 reps x 3

Her senket jeg stanga på 3 sekunder, og trakk den så fort som mulig opp igjen. En fin måte å belaste muskulaturen på, uten å legge på mer vekt.

B2) Stående skulderpress, 12 reps x 3

C1) Leg curl på ball 15-20 reps x 2

C2) Chins max reps x 3

C3) Liggende kamskjell med strikk 30 reps x 2

Den siste øvelsen ser slik ut. Litt sånn klein «fisleøvelse», men viktig for å aktivisere og få god kontakt med setet. Fin som oppvarming før større beinøvelser, eller for å «ta ut siste rest», slik jeg gjorde i dagens økt. Hold gjerne topposisjonen i noen sekunder, for å kjenne litt ekstra på kontakten. 

Dett var dett – en fin måte å komme i gang litt igjen på, og herre jemini, så takknemlig jeg er for at kroppen funker. Men nå er det på tide å komme seg i dusjen, familiehygge venter om bare en liten time. God søndag alle sammen 🙂

 

 

Flere
Artikler