For en reise!

I skrivende stund sitter jeg sushimett på stuegulvet, med mannen langflat på sofaen, på akkurat samme sted jeg befant meg for noen minutter siden. Jeg fikk rett og slett lyst til å poppe innom og si god fredag til bloggen, sånn før jeg tok kvelden på ordentlig.

Dette er en fin fredag – jeg føler jeg har fått bruke uken til å komme meg litt på høyden igjen, og virkelig gitt kropp og sinn tid til å komme seg litt etter en uke langflat i senga. I kveld skulle jeg egentlig vært på Egmontprisen med resten av gjengen i DeNye(en intern prisutdeling i regi av mediehuset Egmont Publishing, der vi holder til), men var særs fornuftig og lyttet til kroppen – den trengte sofaen. Heldigvis har jeg en hel hyggedag med gjengen på onsdag, og da skal det tapte tas igjen. Fikk forøvrig akkurat melding om at De Nye stakk av med prisen for årets nyskapning, noe som er sjukt stas – når jeg ble en del av de De Nye for noen måneder siden visste jeg lite om hva jeg gikk til, og da er det jo alltid litt usikkerhet. Nå, en liten stund senere, begynner vi virkelig å fly, med  flere profiler, et større team og rett og slett et greie som funker sjukt bra – gleder meg til veien videre, og må nesten klype meg i armen over at denne vesle blekka, bloggen altså, som vi startet med høyrehånda når jeg var journalist i ShapeUp i sin tid, har blitt store deler av levebrødet mitt. I tillegg får jeg gjøre treningseventer, foredrag og kundesamarbeid på siden. Perfekt!

  • Les mer om mine tanker om oppstarten i De Nye HER.

pc

shoot14677850_10154115076643510_709000868_o jorgidenye data

skal oeee colla

Nei, fy fasan, så moro. Som dere alle vet kan dere følge De Nye på denne nettsiden, der vi har en felles feed for bloggene våre. Nå har jeg akkurat publisert en video på min YouTube-kanal, som er episode to i et samarbeid vi gjør med Poppa.

Du vet, den sykt digge chipsen som har mindre fett og kalorier enn vanlig type chips.

Det er jo helt klart en fordel det, men viktigst av alt – den er. så. digg. Nyheten vi jobber med nå bruker forresten søtpotet som base – need I say more? Haha. Anyhoow – nå logger jeg av, senker skuldrene og nyter følelsen av at det er fredag. En treningsøkt i morgen er oppe til vurdering, sett at topplokk og kropp kjenner seg i form til det.

Time will show. God fredag fine folk – mannen hilser 🙂 

 

Flere
Artikler