Når du ikke har trent på en uke

.. så er den «nye meg» strålende fornøyd med seg selv, haha. På søndag kjente jeg det murre i halsen og resten av kroppen, og tok det som klar tale fra kroppen om å ta det med ro. Tidligere ville jeg bare gønnet på som bare det, i håp om å «trene det bort», men nå har jeg feilet mange nok ganger til å vite at det ikke er sånn det funker. Tidligere ville jeg bli stressa, følt at jeg la på meg, at musklene ble borte på under 24 timer, og ikke minst at jeg var verdens lateste menneske.

Not anymore! Jeg tok et valg for noen år siden om å trene og spise for å vise kroppen min hvor takknemlig jeg er for at den i det hele tatt funker så bra som den gjør, samt gjøre alt i min makt for å sørge for at den fortsetter å funke optimalt. Hodet har sakte, men sikkert vendt seg til den filosofien, og nå står jeg stødig i den hver gang jeg tviler og lurer på diverse ting knyttet til mat og trening – for eksempel ved noe så enkelt om man skal trene eller ei?

I morgen er jeg og kroppen enige om å prøve oss på trening igjen – blir fint det å, gitt. Vet ikke om dette innlegget kan minne deg på å ta en chillpill i jula jeg, men jeg håper det. Ikke at du skal ta treningsfri til neste år om det ikke frister, men at ingen dauer om du gjør det.. livet er så mye mer enn hverdag, plikter, trening, sunn mat og en fin kropp. Husk det.

Flere
Artikler