Treningsuka som gikk – uke 51

Okei – i gårsdagens innlegg løy jeg til dere, uten at jeg var klar over det sjæl ? Jeg hadde jo heelt glemt at jeg faktisk gjorde noe aktivitet denne uka – på mandag testet jeg kroppen på en joggetur, som raskt ble til gange bare for å bevege kroppen, og Megaformer-timen på onsdag ble litt redusert pga. litt snaut med tid og at det var første gangen, så jeg ser liksom ikke på den som en helt fullverdig treningsøkt.

Når der er sagt så har jeg virkelig avstått fra min elskede, egne egentrening, som jo er det som gjerne pusher kroppen litt for mye når jeg føler meg uggen. Det ser dere jo også i ukas treningslogg, men i dag, lørdag, fikk jeg endelig kjørt en deeeilig økt!

Søndag

Megahviledag, ref. julebord dagen før.

Mandag

En times gå- og joggetur. Formen var ikke helt på topp, så jeg tok det rooolig.

Tirsdag

Hviledag.

Onsdag

Jeg testet Megaformer på Core Balance i Oslo.

Torsdag

Hviledag

Fredag

Hviledag

Lørdag

Yey! Endelig en økt, som besto av;

A1) Knebøy 4 reps x 5

A2) Chins 12 reps x 5

B1) Utfall bakover 10+10 reps x 3

B2) Dips 12 reps x 3

C1) Hip thrust 20 reps x 3

C2) Nedtrekk i kabel 15 reps x 3

C3) Skulderpress 10 reps x 3

Nå er julegenseren på, og jeg og mannen er på julegaveturné. I kveld venter førjulshygge med familien, og vips, så er jula over oss med all sin finhet. Jeg håper du har det bra, jeg håper du er i takknemlighetsmodus, jeg håper du føler deg trygg og jeg håper du har ro i kroppen din – god jul ????

Flere
Artikler