New year, new me! Eller..?

Heisann hoppsann dere, og godt nyttår? For min del ble det en rolig, fantastisk feiring – god middag og kos med mannen og bebis, Kongens tale på skjermen, masser av is til dessert, raketter klokka tolv og deretter kvelden. Skal sies at jeg merket at jeg sløyfet å sove fra 21-01, når mini sov, og etter en lang natt var det en særdeles sliten Pia som våknet første januar ?

1. januar gikk dermed med til å ta igjen tapt søvn, amme og spise kebab, hehe.
.. og med det var juleferien over! Her i gården er det jo unntakstilstander pga barsel, og jeg har ingen planer om å verken endre på trenings- eller kostholdsrutiner, ei eller «sette inn støtet» noe særlig. Jeg trives så godt der jeg er med både kosthold og trening, og kan med hånda på hjertet st at jeg er stolt og glad for hvordan jeg løser min «kabal». Den følelsen unner jeg alle å ha, så hvis du ikke er helt der, så syns jeg absolutt at et nytt år kan være en fin mulighet til å jobbe deg nærmere der du ønsker å være ?

Men det er ikke noe must, og noen ganger glemmer vi kanskje at det er veldig mye fint i å bare.. fortsette som før også ?

Så ikke noe new year, new me her i gården, sett bort ifra å jobbe for å bli rutinert i mammarollen, samt jobbe meg tilbake til den styrken og formen jeg hadde før graviditeten. Men det kommer av seg selv om jeg gjør det som skal til ?

I dag hadde vi time på helsestasjonen, etterfulgt av en nydelig trilletur. Jeg fikk gjort litt husarbeid når mini sov, og er jeg heldig får jeg trent litt styrke i kveld.

2020 startet bra, med andre ord ? Svarer på alle spørsmål om treningsreisen i morgen, dere – godt nyttår ?

Flere
Artikler