Newbie på hauls og denslags

Hei babes, og god mandag!

Tusen takk for gode tilbakemeldinger på gårsdagens vlogg – love you guys! Jeg burde jo visst at det var på sin plass å lenke til de ulike produktene, men sorry, jeg er newbie på sånne «hauls», som det så fint heter, hehe. Her kommer det, i samme rekkefølge som i videoen.

Fleecegenser fra O´neill her. Jeg har str. m.

SportsBH fra Nike her. Jeg har str. s.

Genser fra Adidas her. Jeg har str s.

Genser fra Cotton on Body her. Jeg har str s.

Caps fra NIKE her. One size fits all!

Cropped t-skjorte fra NIKE her. Jeg har str s.

Cropped t-skjorte, hvit, fra NIKE, her. Jeg har str m.

Plotter inn denne også, sånn i tilfelle du har begått den fatale feilen å ikke sett gårsdagens YouTube-video. 10hi!

Så, da fikk jeg ro sjela.

Sorry, dette burde jo vært med i den opprinnelige videoen, hehe. I dag hadde jeg en slow morning med mini før jeg kjørte han i barnehagen, og deretter fikk jeg meg en etterlengtet treningsøkt, samt at jeg filmet litt greier.

Nå skal jeg jobbe på pc´en frem til barnehagestart. Vurderer å trosse været og gå, for å få litt frisk luft, hverdagsaktivitet osv, men ah.. det har snødd så mye, haha. Får se hva jeg lander på. Deretter er det rett hjem for å mekke middag, det er nemlig en ny greie her i huset – spise middag i 17-draget. Sikkert en selvfølgelighet for de fleste, men ikke her i gården, haha. Holder på å bli vant til det, men er jo veldig digg og familievennlig, pluss at man plutselig får masse tid etter at mini har lagt seg. I like.

Håper du har en god mandag ?

Flere
Artikler