Hvor ble det av dagen?

Føler jeg tenker dette så ofte for tiden, haha. Det går i ett fra morgen til kveld, samtidig som jeg stort sett er hjemme og bare pusler med mitt.. men gjør liksom noe hele tiden, og vips så er klokka snart halv ti og jeg er på vei i senga.

Ja, jeg og kjæresten prøver å legge oss senest 21.30 hver kveld – og vi er ganske gode faktisk, det er nydelig.

I dag startet jeg dagen med å rusle med mini i vogna til barnehagen, cirka fem kilometer én vei. Så hyggelig start på dagen, spesielt i crisy, digg vintervær.

Vel hjemme ble det frokost, før livetrening med Trening etter fødsel- jentene mine kl. 11-12. Så trente jeg litt mer selv, spilte inn noen videoer til SOMA MOVE-gruppen min, jobbet litt på dataen, før jeg byttet litt julegaver og hentet mini i barnehagen. Med bil denne gangen, hehe.

Til middag ble det nydelig kylling med pasta og pesto, oppskrift her, og nå er mannen på ski, mens jeg har jobbet litt. Har blant annet sett igjennom bilder av meg og Silje, Treningspodden, som vi skal bruke til noe spennende greier. Syns de ble så fine!

Nå skal jeg mekke meg et par knekkebrød og en kopp te, så blir det vel senga snart. Ah, hverdagen, dere – den er fin. Noe ensidig for tiden kanskje, det gjelder jo oss alle, men fortsatt.. fin.

Håper du har det bra ?

Flere
Artikler