Nike-shopping og trening med Christina Vukicevic

God mandag dere! Jeg sitter her på kontorstolen med ny energi etter en superhelg på fjellet. Fjelluft, gode venner, latter, hund og glede altså.. Utgjør mirakler!

image

image

Å legge seg i vater etter en seig fjelltur.. #aaah <3
Å legge seg i vater etter en seig fjelltur.. #aaah <3

Men NÅ er uka i full gang igjen, og det er igrunn ganske fint det å. Nå skal jeg en tur på Crossfit Oslo hvert øyblikk, der blant annet knebøy, pullups, kettlebellswings og push press står på menyen. Slik økta ser ut på papiret (nærmere bestemt i appen) ser den ganske ok+ ut! Hvis det stemmer skal jeg blogge om den senere ut i uka, så kan dere teste den selv. I kveld kommer jo også #matmandag, og jeg tror jammen meg en fiskerett står på menyen. En fiskerett jeg faktisk er ganske stolt av, fordi den gjør noe mindre godt til noe supergodt, hehe. Kort fortalt. Husk å sjekke innom 🙂

Men før både trening og #matmandag skal jeg forberede meg litt til i morgen og onsdag! Da skal jeg nemlig på dette….

I morgen er det duket for shoppingkveld på Torshov Sport her i Oslo, fra 18.30-20.30 :-)
I morgen er det duket for shoppingkveld på Torshov Sport her i Oslo, fra 18.30-20.30 🙂

… og dette.

image

Det blir gøy!

På tirsdag er det shoppingkveld på Torshov Sport her i Oslo, med et lite innlegg fra meg og Christina, før vi kjører en treningsøkt på onsdag. Jeg håper jeg ser noen av dere på arrangementene, men om dere ikke har mulighet – fortvil ikke! Snapchatten min er selvfølgelig på plass. Følg med på Piapiapiapia på snappen, så får du med deg det som er verdt å få med seg!

Sist jeg så Christina hadde vi fotoshoot for ShapeUp, det nærmer seg vel et drøyt år siden.. Blir så hyggelig å se henne igjen, og ikke minst svette litt sammen. Sprint og hekk er jo ikke akkurat den treningsformen jeg driver mest med (les, aldri kommet meg over en hekk. Ikke har jeg prøvd heller), så det blir gøy å få litt ny inspo fra en dreven dame 😀

Sees vi? 😀

Flere
Artikler