Nok en aktiv drømmedag på treningstur

Nok en fin dag i paradis 😀 Startet dagen med en real løpeøkt på stranda med Stine, og wow, den satt i sikringsboksen. Litt rolig stretching og oppvarming, før vi kjørte intervaller på stranda. I sand – jeez. Hun kjørte en såkalt speed progression-økt der vi først løp 2 min x 4, deretter 1 min x 4, før vi avsluttet med 30 sek x 4. Hele tiden var pausene mellom intervallene halvparten av arbeidsperioden. Og maan, den satt i sikringsboksen – slike økter blir jo hva man gjør det til, og ja.. jeg kan si meg selv en klapp på skulderen og si at jeg gav på litt i dag altså. Digg!

Etter løpingen bar det rett på 30 minutter mobility-trening med Magnus, der hensikten var å ta oss igjennom ulike øvelser som har til hensikt å gjøre oss mer mobile i hoftepartiet, som direkte påvirker vår evne til å gjøre en god knebøy. Sorry peeps, jeg syns begge timene var så digge at jeg ikke evnet å ta frem los kamera, men jeg lover å vise dere noen av mobilitetsøvelsene Magnus tok oss igjennom i dag – gull verdt å ha i verktøykassa, spesielt om du sliter med å mestre en optimal knebøy.

Etter trening ble det litt jobb, så lunsj, og deretter hadde jeg en date med sola og sykkelen. Her nede er det helt gull å sykle, da det er tilrettelagt for syklister heele veien langs vannet – nydelig! lunsj

himmel solseng image image lese

lunsj2

Når fotografen kun tar ett bilde.. og du ender opp med dette, hehe.

sykkel

Herlig, herlig, herlig. I morgen er timeplanen som følger…

image

… hvilket betyr at jeg har mitt andre foredrag – hurra! På søndag dykket vi inn i ulike mentale ferdigheter, og i morgen er det på tide å gå litt mer praktisk til verks. Det gledes!

kio

Planen er foreløpig en styrkeøkt, frokost, foredrag, og deretter nok en sykletur. Som dere ser er det fritid hele ettermiddagen i morgen, og jeg hører rykter om en shopping, tapas og hyggetur til Palma by. Herlig!

Blogginnlegg utgår i morgen, men jeg stiller sterkt igjen på torsdag 😀 Håper dere alle har det så fint, så fint!

 

Flere
Artikler