En typisk dag på treningsreise

Nok en nydelig dag går i boka – i skrivende stund sitter jeg i en sofakrok på hotellet, og unnagjør dagens siste økt på pc`en før jeg tar kvelden. Dagen i dag startet med en gåtur i nydelige omgivelser, utelukkende motivert av lysten til å kikke, titte og bli kjent.

bilder

Deretter bar det selvfølgelig strake veien til frokostbordet (buffeten, if I may add).

image96 image97

Jeg må jo åpenbart knipse flere, og langt bedre bilder i morgen. Vi storkoser oss med nydelig mat ihvertfall. Første gangen jeg og kroppen opplever all inclusive, og for å si det sånn.. det kommer til å skje igjen. Etter frokost bar det rett på WOD på stranda, som besto av cirka 400 meter løping, 15 enarms roing med kettlebell og 8 burpees. Man kunne selv velge om man ville gjøre 3, 4 eller 5 runder, og man kunne velge antall kilo på kettlebellsen. På den måten kan alle bli med og få glede av treningen 😀

image98

PicMonkey Collage

Greit svett etterpå, haha – nydelig økt!

Etterpå ble det avslapning ved bassenget, med skravling, lunsjing og litt jobbings for min del. 16.00 var det på`n igjen, med høypuls-trening på stranda, Tabata-trening og en yogatime for å toppe det hele. Dagen i dag besto av mye trening, så det er godt buffeten står til disposisjon. I morgen blir det hakket roligere.. men ikke så mye.

image

Det blir ihvertfall Run intervall og Mobility og Core. Så får vi se hva annet som blir aktuelt over morrakaffen med gjengen.. daten min med sola har også høy prioritet kjenner jeg. NÅ roper senga på meg og min småbrente kropp, så jeg får runde av. Men du – følg meg på snappen Piapiapiapia om du er keen på å se hva vi holder på med «live» her nede. Ikke fordi jeg er så forbanna opptatt av å vise meg frem, men heller for at dere skal få et innblikk i nok en treningsreise – du skal ikke se bort ifra at du blir så gira at du joiner neste tur, nemlig 😉

P.S Minn meg på å også prioritere bildeknipsing i morgen – Maren hadde kverka meg om hun så disse bildene, haha. Keepin it´real and all that jazz…

God natt! 😀

 

Flere
Artikler