VING Treningscamp er i gang!

Hei gjengen! De av dere som følger meg vet hva som står på – jeg er på treningscamp med Ving! Heldige meg ble spurt om å være med som foredragsholder i mental trening, og as we speak ligger jeg langflat etter å ha gjennomført ett av to foredrag i løpet av uken. Og vel så det 😀 Foredragene får dere høre mer om siden – nå stakk jeg bare innom for å gi fra meg et aldri så lite livstegn. Dagen i dag har bestått av reising siden klokkn 04 i natt, så tror ikke denne frøkna holder så lenge i kveld – i morgen derimot, da blirre andre boller!

PicMonkey Collage

image

I skrivende stund ligger jeg og chillern´på hotellsenga etter en frisk dusj. Etter foredraget mitt joinet jeg bootcamp på stranda med gjengen, i regi av ingen ringere enn @frantzenkraft (folk trenger ikke ekte navn lenger, det går kun i Insta- og snapnicknames). Det  var stas, og ikke minst digg å få ristet litt på flykroppen.

image

image92-e1463938545760

Vi har verdens diggeste hotellrom, med flott balkong og det hele. Nå skal jeg jobbe en smule, før jeg beveger meg ut etter litt mat. Blir riktig nok en tiidlig kveld, for i morgen er det full rulle.

image

Skakke stå på valgmulighetene!

Jeg heller mot Ving-WOD og Hatha Yoga, samt en liten ekspedisjonstur med noen sprekiser i gjengen. Vi får se hva dagen bringer – kropp og sinn bestemmer!

Hører rykter om shady vær hjemme i Norge? Sender dere hauger av solstråler herfra isåfall, og lover å krydre bloggen med litt sol hver eneste dag.

Prates snart 🙂

 

Flere
Artikler