Nok en crossfitkonkurranse.. Hei Oslo Complete!

Først og fremst – Tusen takk for all den gode responsen på gårsdagens innlegg og filmer om oppvarming! Veldig gøy å se at det falt i smak, både tekst, bilder og video, hehe. More to come!

Dagen i går gikk ikke bare med til dynamisk oppvarming og filming, men også til en relativt seig økt på Crossfit Oslo. I går gikk nemlig startskudder for Oslo Complete!

image

Oslo Complete er en crossfitkonkurranse som kjøres for flere crossfitgym i Norge, og arrangeres av en gjeng med ildsjeler hos Crossfit Oslo. Fra og med i dag og frem til 26. september skal medlemmer hos hvert enkelt gym kjøre økter vi får oppgitt og registrere de på nettsiden. Etterhvert vil det være noen med høyest score på hvert enkelt gym, som da møtes til en stor finale på Crossfit Oslo 26. september. På den måten skal de/vi gærne crossfitmennesker altså konkurrere oss frem til hvem som er «the fittest male and female crossfitter in eastern Norway».

image

Hehe, når jeg sier det på den måten høres det blodseriøst ut (noe det sikkert er for mange også), men for meg og de fleste jeg trener med er dette bare nok en mulighet til å ha det gøy med øktene våre, og se om vi ikke klarer å pushe oss liitt ekstra. Man blir jo gira av å vite at resultatene skal registreres og bli lagt merke til i hakket større grad enn ved vanlige wod`s.

Frem til 26. september skal vi altså svette oss igjennom disse øktene. Den vi gjorde i går (obligatorisk) var først ut, med det sjarmerende navnet «make it hurt». Du kan jo tro vi gledet oss…

Jeg var så lite keen at jeg måtte sende melding til treningsbestis og si sånn.. hallo. Jeg orker ikke.

,,, som i treningsverdenen egentlig bare betyr at man trenger forståelse for at man er sliten, samt en push som anerkjenner slitenheten, men ikke latskapen.
,,, som i treningsverdenen egentlig bare betyr at man trenger forståelse for at man er sliten, samt en push som anerkjenner slitenheten, men ikke latskapen.

Så jeg bestemte meg for å stikke. Økta måtte gjøres uansett, på grunn av denne konkurransen, og heller før enn siden spør du meg.

I praksis var økten som følger…

1 min roing

5 burpee box jump over

2 min roing

10 burpee box jump over

4 min roing

20 burpee box jump over

6 min roing

Pjof! Jeg er egentlig ganske glad i roing altså, men med denne intensiteten blir det naturlig nok ganske seigt. Scoren vi registrerer er antall meter man klarer å ro tilsammen, i mitt tilfelle rett over 3400. Jeg var storfornøyd bare med å ha fullført, så jeg var happy med resultatet.

Så fornøyd at jeg fikk Carina til å stille opp med meg på et post-workout-pix med scoresheetet...
Så fornøyd at jeg fikk Carina til å stille opp med meg på et post-workout-pix med scoresheetet…
… og så fornøyd at jeg tok et macholol bilde, sendte til alle vennene mine og sa hvor glad jeg var for at jeg hadde tatt økta. Eller, sendte til Carina da.
… og så fornøyd at jeg tok et macholol bilde, sendte til alle vennene mine og sa hvor glad jeg var for at jeg hadde tatt økta. Eller, sendte til Carina da.

Og som alltid er jeg egentlig veldig stolt over bare å ha meldt meg på konkurransevirksomhet innenfor crossfit jeg ass.. Blir stressa og gira av det på samme tid. Komfortsonen and all that jazz.. 😉

Bildet er lånt fra @helenevabo på Instagram. PT på SATS og en sabla fin dame forresten, legger ut mye bra på Insta, bør følges :-)
Bildet er lånt fra @helenevabo på Instagram. PT på SATS og en sabla fin dame forresten, legger ut mye bra på Insta, bør følges 🙂

Nei, moro for unga! Nå har jeg 25 dager på meg til å få unnagjort tre av de resterende fire øktene. Vi kan nemlig velge bort en.. Hvilke tre hadde du gått for? Tygg litt på den, så gjør jeg det samme..

God torsdag! 😀

P.S Det blir noen gode hviledager etter denne økten altså. Uansett hva man trener, crossfit eller ei, er det ikke noe mål å dra på trening når man føler seg som.. ja, sement. Riktignok følte jeg meg piggere når treningen var unnagjort, som alltid, men jeg liker å føle meg fulladet før en treningsøkt, ikke utladet. Bare sånn FYI, så ingen sitter der hjemme og tror det er et mål å presse seg til å dra på trening, samme hva. Balansen veit dere.. Balansen!

Flere
Artikler