Ny episode av Treningspodden!

 

Treningspodden er sponset av Kari Traa og VING Treningsreiser

Variert kondisjonstrening, mobilbruk og (u)sunne pølser er på agendaen! Jeg og Silje storkoste oss når vi spilte inn episoden (som vanlig), og jeg tipper du kommer til å gjøre det samme når du lytter til den?

HER finner du ukas episode. Du finner Treningspodden i de fleste apper og sider for podkaster, blant annet i Soundcloud, iTunes og på Acast.

Treningspodden_cover

I denne episoden deler jeg blant annet mine tanker om noe jeg vurderer å gjøre til mitt nye prosjekt – prosjekt begrense mobilbruk! Forrige uke lastet jeg nemlig ned appen Moment, som fortalte meg hvor mye tid jeg bruker på mobilen hver dag. Resultatet hører dere i ukas episode, hehe. Nå skal det sies at det i stor grad er fordi jeg jobber så mye på telefonen, men jeg vet at jeg har forbedringspotensiale. Derfor har jeg konkrete mål for denne uka, som jeg deler mer om i neste ukes episode.

I tillegg utfordret jeg Silje til å laste ned appen, for å bli klokere på sin egen mobilbruk – blir spennende å se hva hun syns?

Videre tar vi for oss kroppsvektsøvelsene pullups, pushups og ettbeins knebøy. Ettbeins knebøy er min evige «goat», som man sier på crossfitspråket, og jeg ble nesten inspirert til å gjøre noe med det.

Bare nesten da – det får bli når sommeren nærmer seg! 

Vi smarte tips til hvordan du kan variere kondisøktene dine inne på treningssenteret, inspirert av Siljes kondissak i månedens ShapeUp, med den fengende tittelen «Triathlon på treningssenteret». Ikke noe småtterier, med andre ord.

På matdelen tar vi for oss pølser som matvare, sunt eller usunt (selv om jeg egentlig er motstander av den type inndeling – alt er lov i rimelige mengder som henger sammen med målet ditt syns nå jeg?). Avslutter med ei litta runde på Cottage cheese, og hvorfor det er verdens beste matvare for typ… alle i treningsbransjen, hehe.

I skrivende stund ruller jeg hjemover fra fjellet med mannen. Han har unnagjort et par møter på veien, og jeg har startet arbeidsdagen med Skype-møte med de andre mentale trenerene på RAW Trening, samt opprydning i mailboksen. Digg!

IMG_2050 IMG_2049

… og jeg aner ikke hvorfor disse bildene legger seg opp ned i dette innlegget – må fikses i ettermiddag, for pc-jobbing i bilen gjør meg bilsjuk?

Flere
Artikler