Ny episode av Treningspodden!

Treningspodden er sponset av Kari Traa og VING Treningsreiser

Rumpetrening, visualisering og myteknusing! Sjekk ut den nyeste episoden av Treningspodden HER.Du finner Treningspodden i de fleste apper og sider for podkaster, blant annet i Soundcloud, iTunes og på Acast.

I ukas episode av Treningspodden er det rumpetrening på agendaen, som et resultat av at Silje nylig har vært på rumpeworkshop. Vi digger begge å trene oss til et sterkere sete, og det tipper jeg flere av dere gjør også? Check it out!

lllll

  • Silje har også vært på workshop i Stockholm (hva den dama har tid til?) og lært mer om et konsept som kalles «Soma Move». Jeg ble inspirert til å teste, og har planer om å ta meg en god, gammeldags YouTube-økt. Ser for meg at det er som.. dynamisk oppvarming satt i system, samtidig som man absolutt får litt pust og puls. I like!

Førstkommende lørdag skal jeg få joinet Silje på noe av all denne moroa hun er med på. Sammen skal vi på Convention på tvers i Asker, og jeg skal teste masse morsomme greier, blant annet Bungee-training og litt Catslide. I kjent stil har jeg valgt mest foredrag, og gleder meg spesielt mye til mental trening med Elaine Bloom. 

  • Ellers i ukas episode av Treningspodden; jeg oppdaterer dere på mobilprosjektet mitt. Jeg har virkelig fått blod på tann når det gjelder dette mobilprosjektet, og jeg tar en kjapp oppsummering av de handlingene jeg har satt i gang for å begrense min egen mobilbruk, og på den måten få med meg mer av livet, hehe.
  • Vi fikk inn et lytterspørsmål om visualisering, og det syns jo selvfølgelig jeg er innmari kult! Hva er egentlig visualisering, og hvordan kan man bruke det mest mulig effektivt? Gir et fint innblikk i hva, hvordan og hvorfor.
  • Avslutningsvis dreper vi myter rundt egg. Som dere vet er jeg en stoor tilhenger egg! denne uka tar vi for oss spesielt tre myter rundt egg som matvare, og hvorfor absolutt ingen av de er sanne, hehe.

Nyt ukas episode mine venner, og god mandag?

… og hei, forresten, neste ukes episode blir ganske rå – vi får nemlig besøk av selveste Kari Traa – yeeey!

Flere
Artikler