Ny episode av Treningspodden!

Vi sparker selvfølgelig i gang uka med en ny episode av vår elskede Treningspodden. Til info, det kommer vi til å gjøre hele jula igjennom! Vi har hørt rykter om at noen tar juleferie her og der, men vi holder det altså gående – hurra!

  • Sjekk ut den rykende ferske episoden HER.

I ukas episode er det gruppetrening på agendaen, frøken Thorstensens hjertebarn, hehe. Hun jobber jo blant annet som gruppetreningsansvarlig på et treningssenter her i Oslo, så det var superdigg å få tilgang på all den kompetansen hun sitter inne med!

ossqq qqqq

Slik lytter du til podcastlytt

I ukas episode…

– Snakker vi oss igjennom gruppetreningens hva, hvordan og hvorfor, og deler av egne erfaringer, både positivt og negativt
– Vi gir deg fire tips til hvordan du kan få mest mulig ut av gruppetreningene du velger å bli med på
– Vi snakker om instruktører, og hva man opplever som en «god eller dårlig» instruktør. Her må jeg jo skyte inn, som jeg også gjør i episoden, at dette i veldig stor grad er en smakssak. Når jeg hørte på episoden i går syns jeg jeg var litt vel streng når jeg snakket om dårlige erfaringer, men poenget kommer ihvertfall frem da, hehe. Jeg setter pris på hver eneste en som er der ute og gjør noe for folkehelsa sin del, og om noe tilfeldigvis ikke faller meg personlig i smak er jo ikke akkurat det en avgjørende greie. Måtte bare få sagt det?
– Vi snakker også om Sunn Fornuft-prisen jeg stakk av med for en uke siden, og både jeg og Silje tenker litt høyt om eksponering av trening og kropp i sosiale medier.
– Avslutningsvis skravler vi litt om min smått påbegynte vei til muscle ups, og vi deler hver vår oppskrift: matmuffins og bønnebrownies. Nam!

Håper dere liker ukas episode, og god mandag alle sammen?❤️

Flere
Artikler