Pjuskete form trenger ikke å bety pjuskete kosthold

I skrivende stund ligger jeg langflat på sofaen etter det som har vært en noe tøff dag. Jeg trodde lenge jeg hadde tidenes blåmandag, men nå begynner jeg å lure på om det er noe annet som lurer i kulissene.. matlysten har til og med fått svi, og det er sjelden vare her i gården. Jeg krysser fingrene for at en god natts søvn hjelper, samt en haug av Spirulina, Chlorella og andre grønne greier. Det, i kombinasjon med mye sitronvann og søvn, pleier som regel å fikse biffen her i gården.

MEN, pjuskete form eller ei, det er jo matmandag i dag. Og den går ikke noe sted selv om jeg er pinglete i formen. Derfor deler jeg dagens middag, selv om den var særdeles pjuskete den også. Til gjengjeld er den idiotenkel, tidseffektiv og sunn, tre elementer jeg setter over gjennomsnittet stor pris på. naoingrede

Du trenger altså… 

Speltlomper

Kokt skinke

Ruccola-salat, eventuelt annen salat (jeg hadde tacosalat-rester i kjøleskapet som jeg ikke var klar over, så jeg brukte dette, men vanligvis bruker jeg ruccola. God smak og litt konsistens, uten at det blir for mye. Perf!)

Smøreost (noen ganger bruker jeg også avocado)

Gulost

Slik gjør du

Altså.. trenger vi egentlig dette punktet denne gangen? Hehe. Legg ut lompene. Smør på smøreosten. Legg på skinke og salat. Legg til noen striper ketchup om du vil.. og voliá! Ferdig. Personlig elsker jeg speltlompefester som dette, og de er min go to-løsning på dager som dette, når både tiden, matlysten og kreativiteten er knapp. Du får i deg grønnsaker, proteiner fra skinke og ost, samt gode karbs fra lompene. Fantastisk! Et lite tilleggstips kan jo være cottage cheese med sukkerfritt syltetøy og kanel inni disse lompene, det er også helt nydelig! Eller Bremykt og brunost, ah, holy moly.. nå kom matlysten (nesten) tilbake igjen, hehe.

kunos speli lui nao

Ellers i dag har jeg spilt inn treningsfilmer på SATS Nydalen (de er alltid så utrolig snille og lar oss både spille inn filmer og knipse bilder der, såfremt vi ikke er i veien for noen medlemmer. Love it), jobbet med diverse ting, samt hatt et spennende møte med Qicraft, som kort fortalt er leverandør av treningsutstyr. Det håper jeg dere får høre mer om senere. Avsluttet det møtet med en treningsøkt, noe motvillig fra begge parter, ref hver vår blåmandag.  MEN, vi kom oss igjennom, og jeg filmet til og med økten slik at dere kan prøve. Stay tuned!

Inntil da kan dere jo sjekke ut treningsøkten jeg gjorde sist jeg var på besøk hos de – Tabata sirkeltrening veitdu, funker alltid!

Avslutningsvis må jeg si det er utrolig moro å se at «filmprosjektet mitt», aka julekalenderen, går så bra på Facebook. Målet mitt er jo å kunne nå ut til flere med treningstips, og det ser ut til at Facebook funker ypperlig til nettopp det! Sørg for å følge pagen min HER, så får du sjekket ut videotipset hver eneste dag, du også. Kjipt å være den eeeeneste i vennegjengen som ikke får det med seg, eller hva? Hehe. Dagens øvelse var rygghev, og i morgen kommer et litt mer utfyllende innlegg om nettopp det. Stay tuned!

skjermbilde-2016-12-05-kl-21-28-32

Nå venter litt mer pusling på pc´en, før jeg hopper i loppekassa. Ny, og forhåpentligvis langt friskere, dag i morgen. God kveld, fine mennesker – håper dere hadde en finfin start på uken deres. 


Få updates, tips og triks på Facebook-siden min HER // Følg meg på Instagram HER // På Snapchat finner du meg under Piapiapiapia // YouTube-kanalen min finner du HER.

 

 

Flere
Artikler