Når du legger igjen hjernen din hjemme…

Ny vlogg dere, de jeg åpenbart har surra litt. Hehe.

I vloggen gjør jeg testene fra Kompani Lauritzen, der jeg trodde jeg hadde gjort ok research. Trodde. Det viser seg nemlig at jeg på 3000 m har basert meg på tidene til kjendisene etter to runder – ikke tre. Makan. Så har jeg visst lagt igjen hjernen min hjemme og forhold meg til de tidene, og selv om jeg stusset på etter at jeg hadde løpt at de kjendisene var saaabla raske, så falt det meg ikke inn å sjekke opp ytterligere.

Det burde jeg åpenbart ha gjort, haha.

Hell i uhell, jeg er positivt overrasket over resultatet mitt – som igjen får meg til å tenke på at det er nørd at det er i sammenlikning med andre vi gjerne får en god eller dårlig følelse over egne resultater. Sånn skal det jo ikke være, og for all del, jeg var fornøyd uavhengig av kjendisene, men det var jo ekstra digg (selv om det var irriterende at jeg hadde kåla) å høre at jeg slett ikke gjorde det så «dårlig» som jeg følte der og da.

Herregud, når jeg nå har satt meg litt inn i de ulike tidene på 3000 meter på verdensbasis ser jeg jo at det jeg forholdt meg til bare var helt høl i huet, haha. Ikke rart jeg ymter frempå på slutten der om at den runden til kjendisene umulig kan ha vært like lang som en klassisk 3000 meter på bane. Lol.

Oh well, jeg skal ha for at jeg prøver. Og det håper jeg du gjør også, for dette var faktisk ganske gøy, ihvertfall nå i etterkant. Fint å ha litt konkrete tall å forholde seg til.

Try it!

Flere
Artikler