Oppskrift på min havregrøt-hang up akkurat nå

Hei dere, og god mandag❤️ 

Har fått mye spørsmål om havregrøt-frokosten jeg sverger til i disse dager, om jeg også snakker om i ukas episode av Treningspodden, så tenkte det var på sin plass med å dele «oppskriften» her. Den er jo så enkel at det nødig kan kalles en oppskrift, men la gå?

Du trenger.. 

  • Havregryn
  • Linfrø
  • Cottage cheese (gresk yoghurt er også supergodt)
  • Banan
  • Vaniljeproteinpulver (for smak, ikke et must)
  • Kefir
  • Kanel og sukrin/sukker

Slik gjør du.. 

  • Kvelden før setter jeg 40 gram havregryn og 10 gram linfrø i kjøleskapet, dekket i vann. Heller over en dæsj eplecidereddik hvis jeg har, det gir en litt sånn sur, men god smak, syns jeg – muligens for spesielt interesserte ?

  • Morgenen etter er havregrynen spiseklar (noe som er digg når man trenger noe som går fort), og jeg blader inn 50 gram cottage cheese, 10 gram proteinpulver og en halv banan. Rører sammen.

  • Deretter topper jeg herligheten med kefir, kanel og sukrin. Nam!

Havregryn er jo kjent som sprekisfrokost nr 1 siden tidenes morgen, og der det før har gitt meg en litt trøblete start på dagen er der helt konge nå. Kefir har en litt sånn sur smak som man enten hater eller elsker – jeg tilhører sistnevnte gruppe ?

Ny uke, nye muligheter! I dag reiste mannen avgårde på jobbtur og blir borte til torsdag, så denne uken er det meg og Sylvester mot verden. Blir spennende å se hvordan det er å være så lenge alene med han ?


Godklumpen?

I dag har vi vært på trilletur, gjort et intervju, samt ryddet litt her hjemme. Deilig dag – håper du har det samme ?

Blogges i morgen?

Flere
Artikler