På jobb med Johaug

Klyp meg i armen, dager som i dag tar jeg ikke for gitt! Har vært så heldig å få være «på jobb» med selveste Therese Johaug, sammen med en del andre folk, og ikke minst, min favoritt Silje Thorstensen? Hadde med meg kamera og fikk vlogget litt, så deler i løpet av nærmeste fremtid. Men altså.. så stas. Og den jenta der, Therese altså.. enda litt mer jovial i virkeligheten enn man får inntrykk av på TV. Skikkelig godjente!


Hva dette handlet om får dere tidsnok vite, så bare å glede seg? Nå sitter jeg på toget hjem, koser meg med en overpriset Smoothie Exchange, podd på øret og lave skuldre. Får se om det blir en styrkeøkt i dag, gårsdagens økt ble glatt avlyst etter oppvarming + første sett – gåen i både hode og kropp, så da var det bare en ting å gjøre. I dag derimot.. i dag er dagen.

God tirsdag?

Flere
Artikler