Ny vlogg! På jobb med Johaug

Hei fininger,

Som noen av dere fikk med dere var jeg og Silje på tur og gjorde en morsom greie med Therese Johaug på tirsdag. Så gøy!

Sjekk ut vloggen under, så får du være med på moroa, i tillegg til å se resten av en.. løsningsorientert dag når det kommer til trening, hehe. #momlife i et nøtteskall!

Sjekk ut YouTube-kanalen min her, og husk å trykke abonner!

Dagene starter tidlig om da´n – mini våkner gjerne mellom 05.30 og 06.30. Hehe. Mannen tar han som regel, ettersom jeg fortsatt ammer på natta, men i dag var det min tur da han skal værte borte hele dagen. Nå er jeg og mamma og pappa for å spille inn Treningspodden, og i ettermiddag blir det live-trening med Facebook-gjengen min mens svigermor passer bebiss. Vi er jammen meg heldige som har så mange gode hjelpere rundt oss ?

Utover det – sykt digg vær!!

Håper jeg får meg noen solstråler innimellom slaga, og at du gjør det samme. Husk å gi videoen en tommel opp på YouTube, og trykk abonner på kanalen om du ikke allerede gjør det. Innspill til hva du vil se i neste video tas alltid imot med takk ?

Kos og klemz

Flere
Artikler