Når du glemmer at du har en blogg, typ

Føler det er det som har skjedd med meg siden sist ? Har jo søren meg ikke blogget på en uke!! Uten at jeg skjønner hvordan tiden ble av, føler liksom at jeg har tenkt hver dag, «jaja, jeg blogget jo i går». Dengang ei? Vel, skjerpings! Siden sist har jeg ihvertfall…

  • Hatt dåp for verdens beste baby. Det var en så fin dag, med verdens beste familie, nydelige taler, god mat og god stemning så langt øyet kunne se. Nydelig dag for lille mini?
  • Jobbet endel med boken min. Jeg har lært at jobben er langt fra ferdig når teksten er levert, da bilder, tekst og grafikk jo skal settes sammen til et knakanes resultat – dette har jeg jobbet med denne uka.
  • … ikke trent, hehe. Gått noen turer med høy puls her og der, samt gjennomført en halv styrkeøkt, men utover det har denne treningsuken vært laber. Jeg har rett og slett kjent meg litt sliten både fysisk og mentalt, i tillegg til at jeg har kjent på pollenallergi. Og det har vært dritvarmt, haha.
  • Vært i Oslo og spilt inn Treningspodden oooog en annen, litt spennende greie med Helene Olafsen – stay tuned ?
  • Startet dagen med mann og barn på stranda, der mini fikk livets første bad. Så koselig start på dagen ?
  • Leid hytte den kommende uka!! Helt spontant tok vi en rundtur på Finn, og kom over drømmehytta til leie – vi gikk for’n. Så på mandag reiser vi og blir borte en uke – nydelig!??

Sååå ja, det er vel stort sett det! Mannen har hatt en dårlig rygg hele uka, og mini er litt i ulage (tenner, mage, et eller annet), så det har også tatt litt tid. Livet, dere ? I dag har jeg vært i Oslo, gjestet podcasten Engler og Hormoner, samt jobbet litt, og deretter vært på besøk hos familie. Altså. De har saltvannsbasseng. Nydelig? Nå er det hjem, litt Ex on the Beach og tidlig senga tenker jeg – nydelig!

Og ja, sorry igjen for uventet bloggfravær. Nå er jeg her igjen ??

Flere
Artikler