Treningsuka som gikk – uke 25

Som jeg skrev til dere i går har det vært en heller laber treningsuke, men de er meget viktige å dele, de også!

Jeg har rett og slett ingen bilder å supplere innlegget med, da jeg har tatt null treningsbilder denne uken, haha. Igjen; unntakstilstander denne uka! I dag har jeg altså startet dagen med trening med Facebook-gjengen, jobbet litt, hengt litt med mini og mann, og nå skal jeg bile rundt og gjøre noen ærender. Vi reiser jo til Kragerø på mandag morgen, så har litt å ordne før den tid.

Håper du har en fin lørdag ?

Søndag

Var på trilletur, og underveis gjorde jeg økten under.

10 runder av 5 chins, 10 push ups, 15 knebøy

10 runder av 5 burpees, 10 ring rows, 15 hoppende utfall

Mandag

Treningsfri.

Tirsdag

Treningsfri.

Onsdag

Denne dagen ble det en halv styrkeøkt, før mini trengte mat og kos.

Knebøy 5 sett

Chins med ekstra vekt 5 sett

Hip thrust 10 reps x 5

Torsdag

Treningsfri.

Fredag

3 runder av;

20 knebøy @16 kg x 2

20 bent over rows @16 kg x 2

10+10 utfall bakover @16 kg x 2

20 push press @16 kg x 2

20 hip thrust @16 kg

20 strake markløft med hantler @16 kg x 2

Lørdag

Egenvektstrening i stua sammen med Facebook-gjengen min ?

Flere
Artikler