På tide å lære seg en litt annen type treningsform

Reklame i samarbeid med SOMA MOVE ?

2018 bringer med seg mye spennende. Blant annet kursing.

Spennende kursing som jeg gleder meg til å ta i bruk med egne kunder og på eventer – først ut er SOMA MOVE. Dere vet, dette smådyriske konseptet som både jeg og Silje har snakket litt om i Treningspodden, men som jeg også har vist frem litt i vloggen. I høst var det min faste rutine å ta en spinningtime med Silje, etterfulgt av SOMA MOVE, og nå som nyåret er her gleder jeg meg til å ta fatt på den rutinen igjen.

Men nå dere – nå trenger jeg (snart) ikke Silje lenger – jeg skal nemlig ta min egen sertifisering i SOMA MOVE?

Foto: Sofia Kallner

Grunnen til det er mange, men her er de tre viktigste (så blir du litt klokere på konseptet også). 

  • Jeg føler dette er en form for bevegelighetstrening jeg faktisk liker. Jeg trener og jobber med styrke samtidig som jeg stretcher og åpner opp, og summen av det hele blir en time der jeg får utfordret meg, men samtidig gjort noe som er bra og restituerende for kroppen. I min verden er det en perfekt hybrid mellom dynamisk stretching og yoga, satt sammen til en stemningsfull greie som virkelig gir deg lyst til å.. tja, bevege deg bra. Og gode bevegelser, god mobilitet og fleksibilitet, gir, som vi vet, bedre teknikk og bevegelse når vi trener styrke, som igjen gir bedre resultater. I like!

 

  • Det er et genialt konsept å ha med seg på treningsreiser og eventer, da vi alle trenger å supplere kondisjon- og styrketrening med noe som løser opp, gir oss ro og tilstedeværelse – du veit, balanse og sånn? Jeg har lenge savnet å kunne tilby dette som trener, men har liksom aldri følt at det har vært aktuelt å ta noe yoga-utdannelse. Og ren mindfulness for folk blir fort litt for døllt – meg selv inkludert, hehe. SOMA MOVE er perfekt!

 

  • Det er noe nytt og annerledes. Mye av treningen som tilbys i dag er ganske så lik, og misforstå meg rett, det er ikke noe galt i det. Men da er det digg å kunne tilby et friskt pust, med trening som dette. Selv elsker jeg følelsen både underveis og etter en slik time, og merker at både bevegelighet og kroppskontroll har blitt bedre etter å ha gått jevnlig på det.

Vanskelig å beskrive hvordan man føler seg etter en SOMA MOVE-økt – man er liksom sliten i kropp og muskulatur, men samtidig strukket ut – «løsere i drakta», som Silje pleier å si?

JEG GLEDER MEG!

Enda bedre er det at 1) Eva Katrine, en av kursholderene, også skal være med til Thailand og holde et par SOMA MOVE-økter. Altså får jeg prøvekjørt litt sånn ordentlig allerede der, hehe. Og 2) Sølve Sundrehagen skal være med å ta sertifiseringen? Han er jo ikke bare en veldig god venn blitt, men også en flink fyr som har en trillion sertifiseringen innenfor ulike gruppetreningskonsepter – jeg blir alltid inspirert når jeg er sammen med han, spesielt i en setting som dette. YEY!

So, there you have it. Min siste lille FYI er følgende; du kan joine meg på kurs? Dette er for absolutt, enten du jobber som PT og/eller instruktør, og vil ha inspirasjon til hvordan du kan bruke dette i jobben du gjør, eller om du er en helt vanlig person som trenger nye verktøy i treningsbaggen. SOMA MOVE krever jo ikke noe utstyr heller, så det er perfekt hjemmetrening.

Påmelding og pris

Kurshelgen og sertifiseringen koster 4999 kr, og det er Silje selv, samt hennes partner Eva Katrine Thomsen som nevnt, som skal holde sertifiseringen. Det skjer i Oslo, på Myrens Sportssenter 20. og 21. januar, og det er noen ledige plasser igjen på kurset. Du melder deg på ved å sende en mail til Silje selv, på Silje@myrens.no.

Sees vi?? 

Foto: Sofia Kallner

Flere
Artikler