Treningsuka som gikk – uke 1

Fra og med mandag starter #shapeupkickstart2018, og jeg håper virkelig du har plukket med deg den nyeste utgaven. Der får du to fulle styrketreningsøkter, i tillegg til konidisjonstrening, mobilitet og et partnertreningsprogram. Løp og kjøp! Jeg benyttet den siste treningsuken før vi setter i gang, til å trene litt sånn.. hummer og kanari. Det var deilig.

Søndag

2 mil på ski – nydelig!?

Mandag

Hviledag. For å si det sånn..?

Tirsdag

CrossFit. Vi hadde noe som het CrossFit Total, økten ser dere under.

Asså – det gikk så rææva, for å si det på godt norsk. Var langt unna PR´en jeg har i blant annet knebøy, og bare merket at kroppen ikke spilte på lag – får prøve igjen når jeg har fått trent meg igjennom et par uker. Men jeg var der, da. Ikke verst det, første ukedagen etter juleferien.

Onsdag

A1) Frontbøy 5×5

A2) Chins 5×5

B1) Benkpress med hantler 8-12 reps x 3

B2) ATW på ball, 8+8 x 3

B3) Hip thrust med bred fotstilling 15 reps x 3

C1) Sidehev 15 reps x 3

C2) Pendlay row 10 reps x 3

C3) Plankevariant 45 sek x 3

Torsdag

A1) Markløft i trapbar 5 reps x 5

A2) Benkpress med stang 5 reps x 5

B1) Nedtrekk 12 reps x 4

B2) Enarms skulderpress 8 – 12 reps x 3

C1) Bulgarske utfall 12 reps x 3

C2) Enarms roing i kabel 8-12 reps x 3

C3) Sideplanke med vekt 45 sek x 3

 

 

Foto: Sara Haugen

Bildet over er fra shooten jeg viste frem i denne vloggen. Fint, eller hva? Fotografer ass.

Fredag

Hviledag.

Lørdag 

Skitur. Eller en treningsøkt. Eller så bare driter jeg i det ? Jeg har retten og sletten ikke bestemt meg enda, haha.

 

Flere
Artikler