Perfekt julegave? Signert bok med personlig hilsen

Egenreklame


Hei og hopp!

Her i heimen går det i ett med mini for tiden – han har egentlig begynt i barnehage, men var syk hele forrige uke, og i dag var barnehagen stengt. Ooogså tror jeg det er noe jeksler eller liknende på gang, for han er megaurolig og langt mer grinete og klengete enn han noensinne har vært.. erfaringer?? Heldigvis hjelper det med amming, så det har jeg gjort endel av i dag ?

MEN JO! Fått et par mailer om boken min etter at den kom for salg, om det er mulig å kjøpe den signert fortsatt – det er det, og gjerne også med personlig hilsen, som er perfekt julegave! Hilsen inhabile meg, hehe. ?

Det koster 549 kr, det er inkludert porto osv, og for å bestille sender du meg en mail på seebergpia@gmail.com. I mailen skriver du også om boken er en gave eller ei, og om jeg skal skrive en personlig hilsen – det er jo superkos? Skriv også fullt navn på deg som bestiller, telefonnummer, samt hvilken adresse du vil at jeg skal sende den til.
Jeg svarer med bekreftelse, samt betalingsinfo.

Jeg har bare et titalls bøker liggende her hjemme, så førstemann til mølla ?

Flere
Artikler