Sannheten om podcasten min

Shit man.. i dag publiserte jeg siste episode i Trening etter fødsel-podden, ihvertfall for denne gang. Tanken er å lage en ny sesong hvert halvår, og etter responsen på denne sesongen og melde kommer det absolutt til å bli en realitet.

Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger ❤️

Jeg har delt lite om produksjonen av denne podcasten, men for å gjøre en lang historie kort – det har vært me, myself and I, hehe. Boka var jo hovedfokus, det er det enda, men jeg tenkte «hmm.. hva kan jeg gjøre for å skape mer verdi rundt boka?» Jo, podcast it is!

Det er jo et format jeg trives svært godt med, og det var så mange jenter og problemstillinger jeg var nysgjerrig på. Så jeg begynte å invitere, intervjue og sette sammen episodene, og jommen meg ble det bra. Skal samtidig sies at det ikke har vært lett å mekke sammen denne podcasten i disse korona-tider, da x antall intervjuer har blitt avlyst og utsatt grunnet, nettopp, korona. Noen ting har kanskje ikke blitt helt som jeg hadde tenkt nettopp på grunn av dette, og noen store intervjuer har blitt avlyst (dog lovet å bli gjennomført på et senere tidspunkt, hehe), men alt i alt er jeg storfornøyd!

Så, da gjenstår det bare å takke for denne gang, sånn podcastmessig. I dagens episode møter du Inger in Dubai, som forteller om tvillingfødselen og sin opplevelse av et relativt dramatisk keisersnitt. Er så glad for at hun kunne stille! Var på tide at vi snakket litt mer om keisersnitt, og ikke minst traumatiske fødselsopplevelser. Selv om alle oppleves relativt traumatiske spør du meg, hehe. Du finner episoden her.

Du skal ikke se bort ifra at du har meg igjen i øret ganske kjapt, både sammen med Silje, men også på egenhånd.. det gledes!

Nå skal jeg rydde huset og gjøre så mye som mulig annet før mini våkner – han er litt lurvete i formen igjen, så ser ikke ut til at det blir barnehage med det første denne uken heller. Jeg har så mange ting jeg gjerne skulle ha avklart, gjort og kommet i gang med, typ.. «stå opp fra de permisjons-døde», haha, men det får bare vente..

Er vel sånn det har å ha barn, og for første gang noensinne har jeg noe som er veldig mye viktigere enn jobb. Det er fint ☺️

Flere
Artikler