Påmelding til treningshelgen vår i 2021 er åpnet!

Endelig er alt klart – 19.-21. mars kjører jeg og Sølve Sundrehagen, sammen med Kragerø Resort, en treningsweekend. Dette er høyt etterlengtet av oss alle, og det er med stor glede at vi endelig kan åpne påmeldingen!

All info finner du her. 

Det er selvfølgelig en rar tid å annonsere en treningshelg i, men samtidig må vi jo bare håpe og tro at ting er langt bedre innen mars. Dette har vi uansett snakket -mye- med både hotellet og hverandre om, og er innstilt på å ta alle forhåndsregler på det aktuelle tidspunkt. 

Antall deltakere vil logisk nok også styres noe av situasjonen på det tidspunktet, så her kan det lønne seg å være rask på ballen om du kjenner at du har lyst til å være med ?

Innholdet i helgen blir en perfekt miks av, tja; meg og Sølve? Altså trening i alle varianter, der du selv velger hva du vil være med på og ikke. HIIT, intervaller, litt aerobic, SOMA MOVE, minibands.. all you need?? Spa, digg mat og avslapning er en minst like stor del av det hele som noe annet, spør du meg, den perfekte miks! 

Så ja, her finner du altså all info, også er det bare å spørre hvis du lurer på noe – håper vi ser deg på treningshelg i 2021 ?

Flere
Artikler