Tren med meg i desember!

Reklame for egne tjenester

Jihuu! Endelig er det dags for livetrening på Facebook igjen, og jeg gleder meg til å samle en god gjeng nok en gang, for å sprrrreke oss inn i det nye året. Jeg kjører altså i gang en ny runde med «Sterk uten utstyr», der du får flere treninger i uken på Facebook som kan gjøres hvor som helst, når som helst.

Supert i disse usikre treningssenter-dager, men ikke minst fra typ, lille julaften og ut – disse øktene kan gjøres hvor som helst, og er dermed perfekt å ha med i kofferten når du skal på hytta, henge hjemme hos foreldre i jula, eller bare når du generelt, tja.. er mye hjemme! Har en følelse av at det gjelder de fleste av oss fremover ?

For å melde deg på betaler du 299 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk uten utstyr – desember». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk uten utstyr med Pia i desember» på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne (maks 24 timer). 


Denne gangen blir det mulig å anvende minibands i noen av øktene, samt vannflasker eller hantler – også fullt mulig å være med uten noe av det overnevnte, men tenkte det var gøy å sprite opp ting litt ekstra for de som liker såntno´?

Målet mitt med gruppa er å hjelpe alle oss som ikke løper ned treningsenteret til å ha sabla gode treningsøkter lell, og lære deg mer om trening med egen kroppsvekt. Du kan forvente mer styrke, kondisjon, bevegelighet, mobilitet og koordinasjon, i tillegg til det åpenbare; motivasjon til å trene ved hjelp av en gruppe du har dedikert deg til, og en nydelig mestringsfølelse av å gjennomføre årets travleste måned med gode treningsrutiner og planen klar! 

Livetreninger er hver tordag, men det som er så gull med gruppa, både når det gjelder livetreninger, men også alt annet innhold, er at du kjører når du selv vil. Du får uansett det du trenger for å gjennomføre minst tre fullgode treningsøkter i uka – med andre ord, en knallstart på den nye måneden og en tjuvstart på treningsåret 2021!

Dette får du; 

  • Livetrening med meg en gang i uken, varighet 50 min. Denne økten kan du kjøre når som helst, ettersom den lagres i gruppen vår. Medium til høy intensitet, da vi veksler mellom styrke og mer intensive øvelser i én og samme økt. 

Vanligvis blir liveøktene kjørt på torsdager kl. 17.00, men i desember er det unntakstilstander.

Første livetrening denne gangen blir lørdag 5. desember kl. 10.00. Liveøkt nr. 2 og 3 blir torsdag kl. 17.00, mens de to siste blir kjørt tirsdag 22. og 29. desember kl. 11.00.

Øktene kjøres, som alltid, når man selv vil ?

  • «Ukas fokusøkt» hver tirsdag, som er en forhåndsinnspilt live treningsøkt med fokus på f.eks rumpe, rygg, lår, HIIT, mage.. eller flere i ett. Varighet på disse er 20-30 min. Medium intensitet, fokus på kontakt og styrke i området vi jobber med. 

Første fokusøkt denne gangen blir tirsdag 1. desember – publiseres i gruppa kl. 07.00.

NB! De to siste ukene i desember slippes disse på torsdager kl. 07.00.

  • Alle øktene skriftlig i et eget dokument når august er over, så du kan ha de til senere bruk. 
  • Én live SOMA MOVE-økt lørdag 12. desember kl. 10.00.
  • Ukentlige forslag (hver mandag) fra meg i gruppa til treningsøkter du kan gjøre utenom våre økter – alltid uten utstyr. 

Første forslag til treningsøkt denne gangen blir mandag 7. desember kl. 07.00.

Hvem passer det for? 

Et medlemsskap i Sterk uten utstyr-gruppa passer for deg som ønsker å gjøre treningen din både tilgjengelig, effektiv og forutsigbar. På generell basis er egenvektstrening gull for å styrke kroppen, og du får automatisk med kondisjon på kjøpet, i og med at vi trener store muskelgrupper samtidig – det gir puls!? Jeg viser alltid ulike øvelsesalternativer, slik at en nybegynner kan henge med i like stor grad som en hvilken som helst annen. Når det er sagt legger jeg alltid opp til at øktene kan gjøres ganske tøffe hvis man ønsker det – selv er jeg gjennomblaut av svette etter hvert eneste liveøkt?

Hva trenger du? 

Ingenting, selv om jeg denne måneden legger tilrette for bruk av minibands og hantler/vannflasker. Er jo det som er så digg – du trener i eget hjem, med klær som er deilig å bevege seg i, en vannflaske og kanskje en treningsmatte, så er du good to go! Du velger selv om du vil følge treningene på TV-skjerm, IPad eller telefon – alt er mulig, da jeg streamer via Facebook. Ålreit med en ok Internettilgang.

Test gjerne ut treningsøkta under om du lurer på hvordan det er å følge et opplegg som dette, og ikke nøl med å stille spørsmål hvis du lurer på noe.

For å melde deg på betaler du 299 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk uten utstyr – desember». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk uten utstyr med Pia i desember» på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne (maks 24 timer). 

Du kommer også direkte til gruppen ved å trykke her.

Håper du joiner – jeg gleder meg ihvertfall VELDIG til å komme igang, da jeg kjenner at intensiteten og peppet jeg får på disse øktene, og av gruppa i sin helhet, er meget savnet.

See ya!

Flere
Artikler