Jeg prøver å drite i det, men..

.. så har jeg liksom ikke helt lyst til det heller.

Jeg har nemlig glemt en litt vesentlig ting som blogger. For noen uker siden fikk vi mail av en på Egmont-huset, med oppfordring om å melde fra til våre lesere om Vixen Blog Awards. Eller, Influencer Awards tror jeg det heter i år. Det gikk nok noe konsekvent i glemmeboka, da jeg har et ambivalent forhold til det hele – på den ene siden, sykt bra at noen drar i gang et opplegg som synliggjør den gode jobben mange bloggere gjør. På den andre siden – det hele føles ut som en populæritetskonkurranse i å si «stem på meg, stem på meg, stem på meg» flest ganger, som får det hele til å bli litt.. kunstig? Hvis det er sånn at noen mener jeg fortjener dette så ønsker jeg selvfølgelig at de nominerer og stemmer, men helst da av egen fri vilje, ikke på grunn av et evig mas fra undertegnede.

Så når jeg fikk denne blinkene gif´en i mailboksen i går, med beskjed om at fristen for å nominere går ut i dag.. så blei´jeg usikker på hva jeg skulle gjøre.

Du skjønner kanskje hva jeg landa på?

La det hele gå stille forbi, eller sette i gang et gospelkor av en maseparade om hvorfor du bør stemme på meg?

Jeg havner på en mellomting. For misforstå meg rett – jeg har lyst til å komme videre, om nok folk syns jeg burde det. Som nevnt er det en viktig synliggjøring av jobben man gjør som blogger, og det gjør det langt enklere å fortsette å lage innhold som treffer, kanskje i enda større skala. Samtidig legger jeg ikke verdien i det jeg gjør som blogger i en prisutdeling – det sier jeg ikke (bare, haha) for å helgardere meg hvis jeg evt ikke kommer videre, men også fordi jeg mener det. Om man som blogger skulle basert sin grad av vellykkethet på en bloggkåring preget av maange faktorer man har lite kontroll på, så ja.. da hadde jeg vært ferdig for lenge siden ?

Forresten, det må du også huske på, de gangene du befinner deg i en situasjon der jobben du gjør skal vurderes av noe eller noen du ikke har 100% kontroll på.

Men jeg skal innrømme at det er fint å bli synliggjort – det er for eksempel lite som slår følelsen av å vinne Sunn Fornuft-prisen for Årets Treningsblogger. Altså, når typ verdens kuleste dame, Ulrikke Falch, sa navnet mitt.. priceless.

Så jeg syns jeg må ha baller nok til å si at det hadde vært fint å komme videre i årets Vixen, spesielt ettersom de legger vekt på innholdsskapere innen både podcast, blogg, YouTube og alle mulig andre plattformer man kan lage innhold på. Om du er enig kan du stemme her, da innen i dag, onsdag 15.11, klokken 00.00 (tror jeg ihvertfall). Basert på om hvorvidt jeg blir nominert eller ei er det så juryen som bestemmer hvem som ender opp som de nominerte – tror jeg?

Lykke til til meg selv??

I skrivende stund er jeg ferdig med et møte på Egmont-huset, og jeg skal sette snuta mot trening og PT-kunde. Jeg har også deadline på et par saker for ShapeUp i dag, så det ser ut til at det blir en arbeidskveld – suits me perfectly!

Håper du har en nydelig onsdag?

Flere
Artikler