Kan hjemmetrening være like effektivt som trening på studio?

Reklame i samarbeid med Telenor Yng

Det kommer selvfølgelig an på hva målet er, men JA, hjemmetrening kan absolutt være en god erstatter for trening på studio. Spesielt om alternativet er.. ingen trening, slik det ofte blir når den travle tiden før jul melder sin ankomst. Med korte, intensive økter med egen kroppsvekt og passe til høyt tempo får du brukt både pust, puls og muskulatur, helt uten utstyr og jålete treningstøy. I like!

Nylig snakket jeg om apper på God Morgen Norge, og en av fordelene jeg nevnte var mulighetene det gir mtp. å trene styrketrening innenfor husets fire vegger, med din egen kroppsvekt som hjelpemiddel. En av appene jeg nevnte heter Freeletics Bodyweight, og denne har lenge stått som min favoritt når det kommer til enkle økter med egen kroppsvekt.

Førjulstiden nærmer seg med stormskritt, og jeg veit ikke med deg, men jeg merker allerede at dørstokkmila blir lenge og lengre. Dermed vet jeg å gjøre det lettere for meg selv for å ivareta de gode rutinene, blant annet ved å ta meg en eller flere økter ila. uken hjemme på eget stuegulv. Takket være telefonen er det fullt gjennomførtbart. Den kan funke litt som din egen PT egentlig, blant annet ved å laste ned apper som dette. Et bonustips er å ha mobilabonnentet Telenor Yng, som er skapt for en mobil livsstil på farta!

Her kan du lese mer om fordelen Data Switch.

GOD (HJEMME)TRENING!?

Flere
Artikler