Bitte lille meg

Haha – det var det jeg tenkte etter en liten halvtime i auditoriet på Bjørknes Høyskole i dag.

Der gikk nemlig nasjonal idrettsernæringskonferanse av stabelen, hvor jeg troppet opp midtveis (måtte jo spille inn Treningspodden først!). Jeg visste ikke helt hva som ventet meg, men skjønte raskt at dette var seriøse greier..

Rett før jeg kom hadde den fysiske treneren til alpinlandslaget, Lars Mæland, holdt et innlegg, fulgt opp av anerkjente forskere fra Storbritannia og Danmark. Disse skulle jeg attpåtil stille opp med i en paneldebatt på slutten av dagen. Eeh…

Det var rett og slett en litt ny situasjon for meg, og noe uventet kjente jeg på en nervøsitet jeg ikke har vært borti før. Altså, vi snakker overdreven svetting, samtidig som jeg var dritkald, klamme hender og økt puls. Jeg ble tatt litt på senga jeg ass, da jeg ikke hadde reflektert særlig mye over denne dagen før jeg brått satt der.

Lang historie kort – det gikk bra, og vel så det om jeg skal være ærlig. Innlegget mitt hadde tittelen «kosthold i media – fleip eller fakta», og dette er jo virkelig noe jeg elsker å snakke om. Det hjalp. Jeg var heller ikke så malplassert i den derre debatten som den indre skravlegåsa ville ha meg til å tro?

Nok en gang fikk jeg bevist for både meg selv at jeg kan, jeg kan, selv de gangene jeg ikke har heelt trua selv. For har man jo ikke hver eneste gang – man er jo menneskelig. Det samme gjelder deg, og jeg håper virkelig du lar dette innlegget minne deg på at du, bitte lille du (er jo sånn det kjennes ut noen ganger, haha) kan langt mer enn du tror – noen ganger må vi rett og slett bare velge å stå i det, vel vitende om at det kommer til å være verdt det.

For følelsen etterpå er nemlig priceless! 

Flere
Artikler