Prøvetrening på Gym Ila og snufseriet

Dette er egentlig bare en minirecap av gårsdagens hendelser, som de fleste kanskje fikk med seg på snappen? Og for å ønske dere en fin onsdag 🙂

Anyhow…

Funfact nr. 1

Jeg var innom Gym Ila i går, som er startet opp av blant annet Roger Holmedal. Jeg var innom for å prate med han om ShapeUp Convention 26. september, da han og theworkout.no holder i programmet. Men jeg så også mitt snitt til å karre til meg en gratis prøvetime til dere som ser snappen min, eller leser bloggen da. Så, hvis du er keen på å teste nyoppstartede Gym Ila på Alexander Kiellands plass her i Oslo kan du stikke ditt, si snapnavnet mitt i resepsjonen, piapiapiapia, så får du en gratis prøvetime. Kanskje to, om du smiler ekstra ShapeUp-bredt 😉

Funfact nr. 2

image

Jeg har blitt syk. Pinglesyk, som i forkjølet, men fortsatt, snørra renner og hodet banker. I går kveld ble det en haug med sitronvann, spirulina, sushi og masse is, så jeg håper jeg føler meg bedre snart.

Funfact nr. 3

image

Jeg hadde massasjetime hos massasjeterapeut Kirby på Optimal Klinikk i går. Jeg har ingen vondter, men når vi var på treningsreise i Dubai fikk vi alle en gratis time. Såå, jeg så mitt snitt til å benytte den – ifølge Kirby var kroppen frisk og fin og vel så det, så jeg sier meg fornøyd med det. Det var uansett digg å løse opp i muskler, sener og ledd, og i dag kjennes kroppen lettere ut. Håper nese og topplokk følger etter i løpet av dagen..

Ha en fin onsdag i sommervarmen 🙂

Flere
Artikler