#PTPia har aldri sett så bra ut!

Jeg måtte bare legge igjen noen ord om hvor fantastiske dere er! Helt siden jeg og SWIX gikk ut med denne konkurransen har det kommet inn helt sykt mye fantastiske bilder – egosentriske meg er overlykkelig over at min hashtagg #ptpia nå er krydret med så mye fantastiske bilder av spreke jenter i sunn og frisk natur, og minst like glad er jeg for at #SWIXLife ser ut til å bli den sprekeste friskushashtaggen i mils omkrets!

annamisraelsson-og-angelaceline annamisraelsson-og-charlottemsk hannewulff-og-swetteland mariesacha-og-kristingjerstad pernilleschreuder-og-meaaby tonjemeinstad-og-meschr

På søndag er det tid for å kåre de to første vinnerene som stikker av med superundertøy fra SWIX, perfekt til sesongen vi nå er inne i. Jeg er jammen meg glad jeg skal velge ut to vilkårlige bilder, så jeg ikke må bestemme hvilke bilder som skal vinne på bakgrunn av det ene eller det andre.. hvert eneste bilde er fantastisk på sin måte, og det er summen av alle som bidrar til å spre trenings- og turglede. Så tusen takk alle sammen! Det er ikke ofte jeg gjør samarbeid som dette, men når jeg er så heldig å få gjøre det sammen med SWIX, og så mange av dere engasjerer dere, ja, da blir jeg så glad. Sjukt glad, faktisk.

Enda bedre passer det da at jeg stikker på fjellet om ikke så lenge. I skrivende stund har jeg hjemmekontor i heimen, og skal slå ihjel noen timer foran skjermen før jeg setter snuta mot fjellet. Der blir en del jobb, men i god kombo med avslapning og trening når det frister. Kroppen er smågåen etter gårsdagens økt på Crossfit Fønix, så vi får se hvor lang tid det tar før jeg er på høyden igjen.

picmonkey-collage

Først varmet vi opp, før vi brukte 10 minutter på å finne hvor mye vi klarte å løfte i knebøy 2 ganger. Deretter gikk det i intervaller på 1.30 mintter, hvor vi kjørte annenhver av…

  • 5 markløft, 10 ab mat situps, 15 wallballs 
  • Ro 6 kalorier, 10 box jumpovers 

Dette gjentok vi 12 ganger, altså fikk vi gjort hver bolk seks ganger, med 30 sekunders pause mellom hver bolk. Den satt i sikringsboksen, for å si det sånn. Absolutt verdt å teste om du er keen på en litt annen type intervalløkt – også er den perfekt å gjøre sammen med noen. Jeg og mannen stranda greit på sofaen i går kveld for å si det sånn, men med over 20 biter sushi hver, Questbars og fruktfat så var det over gjennomsnittet ålreit. Hverdagen altså.. I love it!

w

heu

Nei, nå får jeg gå løs på litt annen jobb her i heimen, før jeg setter snuta mot fjellheimen. Vi blogges derfra, godtfolk. Husk å dele bilder på Instagram med hashtaggene #PTPia og #SWIXLife – kanskje er det du som stikker av med superunderytøy på søndag?

 

Flere
Artikler