Puppesnakk, pils og en perfekt treningsøkt

I samarbeid med Kari Traa

Som jeg skrev i gårsdagens innlegg – BH-eventet på jobben i går var sjukt moro!

Treningspodden er jo sponset av Kari Traa, og som en del av samarbeidet fikk vi i går lov til å intervjue selveste Kari Traa på Treningspodden (episoden kommer på mandag), samt hoste lanseringseventet for deres nye kolleksjon med sportsBH-er. Klokken 17.00 ble hele lokalet, som til vanlig er arbeidsplassen min, fylt opp av rundt 40 treningsglade jenter. Vi hygget i cirka en halvtime, før vi lot Kari Traa styre showet. Hun åpnet foredraget sitt med å poppe egenlaget pils til de som ville ha, som i seg selv var en ganske så artig start på kvelden – pils på et treningsevent, I like it!

Bildene i innlegget er knipset av superflinke Guro Lepperød. 

KariTraa_event_1 KariTraa_event_4 KariTraa_event_3

KariTraa_event_5KariTraa_event_26

Deretter fikk jentene mulighet til å teste ulike sportsBH´er, ta mål og liknende, for å få råd og tips til hvordan man velger ut den beste varianten til deg selv.

Dette kommer an på preferanser, of couse, men også i stor grad mål rundt bysten, type pupper osv.. haha, skal innrømme at jeg aldri har tenkt så mye over pupper i treningssammenheng som jeg har gjort den siste tiden, og det samme gjelder Silje – er ikke bare, bare!

Om du har lyst til å få mer kunnskap om dette skal jeg faktisk være med Kari Traa på G-Sport i Storgata i Oslo sentrum førstkommende torsdag klokken 16-20. Stikk innom om du har lyst til å hilse på, og ikke minst; få vite hva som er riktig sportsBH til deg, én gang for alle! Skriver et eget innlegg om det når det nærmer seg 🙂 

KariTraa_event_18 KariTraa_event_10

Jeg og Silje fikk gleden av å avslutte kvelden med en sabla fin treningsøkt. Vi startet med en herlig oppvarming i regi av Silje, der instruktøren i henne virkelig kom frem – love it! Deretter dro jeg i gang ei litta crossfitsnutt, der man jobbet sammen to og to. Målet var å gjennomføre så mange runder som mulig på 10 minutter av følgende øvelser…

  • Knebøy
  • X-jumps
  • Burpees (hva ellers)
  • Mountain Climbers

KariTraa_event_13 KariTraa_event_16 KariTraa_event_17 KariTraa_event_14 KariTraa_event_20

Deretter avsluttet vi med fire ulike styrkeøvelser man kunne gjøre i par. De er rett og slett litt vanskelig å beskrive øvelsene med ord, men jeg kan love deg at jentene kjente det i beina – tør nesten ikke tenke på hvordan det kjennes ut i dag… nydelig jobba jenter!

KariTraa_event_7 KariTraa_event_6

 

NÅ er det helg – halleluja! I morgen venter treningsconvention i Asker for min del, og på søndag er det klart for siste del av workshop med jentene mine. Gleder meg! Blir faktisk sjukt rart å ikke ha flere kurs med de, haha – godt vi har en Facebook-gruppe der vi kan holde kontakten. I kveld skal mannen på kino, så jeg lurer på om det ikke blir litt iskrem og kveldsjobbing på denne skrotten.. time will show.

God fredag, dere!

 

Flere
Artikler