Fra bra til bedre, best – tusen takk for hjelpen!

 

Hvert øyeblikk setter jeg snuta mot Convention i Asker. Silje, min partner i Treningspodden, er faktisk med på å arrangere moroa, og hvert øyeblikk skal vi på time sammen – eksplosivitet står på agendaen, med ingen ringere enn Tomas Fjeldberg. Blir spennende! Men det jeg gleder meg aller, aller mest til, er et foredrag i mental trening, i regi av Elaine Bloom. Du kan lese mer om henne her, men kort sagt er hun en grepa dame innen mental trening. Eller, so I have heard ihvertfall – jeg har aldri fått gleden av å møte henne i levende live. Det skal jeg altså i dag, og attpåtil få lov til å høre på et av foredragene hennes. Det gledes!

Etter å ha holdt en del foredrag selv er det virkelig en glede å få lov til å sitte på stussen og lytte til andre – I love it. 

Men jo, det jeg egentlig skulle si – TUSEN MILLIONER TAKK FOR RESPONSEN PÅ ONSDAGENS INNLEGG!

Sjekk ut innlegget HER.

Jeg spurte om hjelp, og det skal gudene vite at jeg fikk. Både på Facebook, her på bloggen og på Instagram fikk jeg masse kommentarer, som nå gjør at jeg er enda sikrere på veien videre med denne bloggen. Dette vil dere jo muligens merke i tiden fremover, men her er noen av de tingene jeg sitter igjen med etter innspill fra både dere og meg selv (teamwork, hehe).

  • Litt mer mat, da i form av superenkle, næringsrike oppskrifter som er billige i drift og lette å mekke sammen. I det siste har #matmandagen min blitt litt borte.. synd og skam! Fra og med førstkommende mandag er den back on track, I promise. I tillegg skal jeg virkelig finne tilbake til enkelheten som jeg er så glad i, for det er tydelig at dere også er det. Jålete bilder og dilldall-ingredienser får man få tak i et annet sted, haha.

IMG_2192 blaabaarognotter middag skyr uee img_1202 photo_5

  • Litt mer personlige erfaringer – som hvordan jeg selv bruker mental trening i hverdagen, time for time-innlegg, hvorfor jeg velger å bruke spirulina og chlorella, oppussingen av huset.. mer om alt og ingenting, rett og slett. Dette er igrunn ganske naturlig å, i og med at jeg blogger enda mer nå enn før – dette er faktisk litt av grunnen til at jeg tok dere med på «prosjekt sunt hår» også, haha – artig med noe litt annet innimellom.

firkant

  • Jeg skal definitivt fortsette med treningsvideoer som gir dere inspo til hvordan dere kan trene kjapt og effektivt på treningssenteret. Det liker både jeg og dere.

By the way, jeg har en YouTube-kanal! Der finner dere masse treningsinspo – sjekk den ut HER, og trykk på abonner om du er keen på å få det inn i feeden din. De fleste videoene legges først ut på Facebook-siden min. Den finner du HER

Skjermbilde 2017-02-10 kl. 20.06.13

Hehe, med hele 258 abonnenter – woop! Vel, man må alltids begynne et sted, på samme måte som jeg gjorde med denne blekka. Jeg er klar!

  • Jeg ble glad langt inni hjerterota når jeg så at flere av dere setter pris på litt «dypere» innlegg, om alt fra kroppspress til treningsmotivasjon til mental trening til treningsfag. Det skal jeg absolutt fortsette å krydre bloggen med, som er en fin motvekt til de litt lettere innleggene mine. Super kombo!
  • Mer om mental trening! Og vet dere – dette er noe jeg så til de grader skal oppfylle. Etterhvert som jeg «utvikler meg» (lol, haha) merker jeg virkelig at jeg brenner for livsstilsendringer og mental trening for oss «vanlige mennesker». Vi er alle toppidrettsutøvere i eget liv på sett og vis, og det er ingen lek å holde hodet over vannet i dagens samfunn – OG samtidig være superhappy, superfit og supersunn, haha.. nei, hverdagen og livet generelt kan fort bli litt mye, og da er det digg å ha noen verktøy å ty til. Jeg skal gi oss mer av de verktøyene i fremtiden.

MG_4434-1024x683  image144-1024x768

hygge hallo

  • Spørsmålsrunder vil dere ha mer av, gjerne på film – DET skal jeg få til. Gleder meg til å bruke video mer og mer – har fått meg kamera og greier. Gøy!
  • Jeg skal prøve å dele enda mer hjemmetrening – dette er ikke noe jeg gjør veldig mye av, men merket jo for eksempel i jula at jeg er en verdensmester på nettopp det. Det må deles med dere. I tillegg får jeg jo hjemmetreningsstudio i mitt nye hus (om en liten stund ihvertfall), og generelt bare.. mye bedre plass. Da blir det virkelig lettere å bruke hjemmet mitt til å lage innhold, både når det kommer til trening og mat.
  • Tips og info om hvordan jeg selv mestrer denne «balansen» mellom trening, sunn mat og, typ.. resten av livet. For det er jo en sann utfordring noen ganger, å ta seg tid, ikke fremstå for egoistisk, men samtidig prioritere seg selv, leve livet til det fulle, #yolo og hele den pakka der.. men samtidig være fornuftig, og ha god kontinuitet i fornuften, slik at man oppnår målene sine. Balansen ass – den må vi snakke mer om.

IMG_8083

Dette er bare en brøkdel – jeg sitter igjen med masse andre gode innspill som dere definitivt kommer til å merke her på bloggen – det gledes! Avslutningsvis må jeg bare si hvor fantastisk det er at dere oppfatter meg som jovial, jordnær og.. «nedpå» liksom, i mangel på et bedre ord. Jeg føler rett og slett at mange av dere tar meg på kornet når det kommer til hvordan jeg er, som jeg igjen tar som et tegn på at jeg hittil har gjort mye riktig med denne blekka. Vel, ingen grunn til å snu nå! Som dere kommer til å merke i mandagens episode av Treningspodden ble jeg superinspirert til å dyrke mine egne styrker fremover, og gi litt mer beng i alle andre, og ja.. dere har akkurat hjulpet meg SJUKT mye med akkurat det.

Så igjen, tusen millioner takk for at dere er dere, og jeg håper dere fortsetter å følge med – nå skal vi bli enda bedre! 😀

Flere
Artikler