ShapeUp Bootcamp 2015 – it´s a wrap!

Og FOR en uke det har vært! Jeg har kjørt og vært med på x antall treningsuker tidligere, som kanskje er noe av grunnen til at jeg slå fast følgende med sikkerhet – denne tok kaka!

1176026-12-1430937079162

Jeg hadde jo egentlig bestemt meg for å være superblogger hele uka, men dette utgikk en smule. Maren og Marthe har nemlig blogget som noen helter her nede, som har gjort at jeg kunne konse 100% på jentene, treningen og aktivitetene her nede. Og ikke minst Snapchat! Der har jeg vært kongen fra start til slutt, og jeg slutter ikke enda – Følg meg på Piapiapiapia og join the show!

Jeg må virkelig bøye meg i støvet for disse to ass, busy program, til tider dårlig nett og travelt program – blogging får de til uansett. Ekstracudos for bildene, som bare er… I en annen liga enn mine egne, haha. Det er jo litt av sjarmen (liker jeg å tro ihvertfall) med min blogg, men nå som jeg har mulighet til å stjele litt stemningsbilder fra de to sjarmtrollene.. Så gjør jeg det. Så nyt et siste bildedryss fra ShapeUp Bootcamp 2015, og husk at vi fortsatt har ledige plasser på høstuken vår 😀

En av mange lunsjer på vårt favorittsted Limpicos. Kyllingsalat med ekstra kylling, pasta og avocado, pluss dressing på siden… Mmmm <3
En av mange lunsjer på vårt favorittsted Limpicos. Kyllingsalat med ekstra kylling, pasta og avocado, pluss dressing på siden… Mmmm <3
Jeg og Maren har fungert så utrolig godt sammen hele uka! Det kom på et nivå der vi fullførte hverandres setninger en periode, hehe. SÅ utrolig flott jente!
Jeg og Maren har fungert så utrolig godt sammen hele uka! Det kom på et nivå der vi fullførte hverandres setninger en periode, hehe. SÅ utrolig flott jente! Hun har skrevet så fint om hele uka på bloggen sin, anbefaler dere å sjekke den ut. Spesielt dette innlegget smeltet jo mitt hjerte da 🙂

IMG_6370

IMG_6353

 

Her har vi hatt MYE kule treningsøkter. Ah, strålende sol, litt bra beats og en haug med ShapeUp-jenter.. Fantastisk!
Her har vi hatt MYE kule treningsøkter. Ah, strålende sol, litt bra beats og en haug med ShapeUp-jenter.. Fantastisk!
Dette var en av øktene de siste dagene, ETTER en halv dag med bootcamp hos det portugisiske militæret. :-P
Dette var en av øktene de siste dagene, ETTER en halv dag med bootcamp hos det portugisiske militæret. 😛
Måtte selvfølgelig knipse et ShapeUp-treningsprogram med Maren når vi hadde muligheten :-D
Måtte selvfølgelig knipse et ShapeUp-treningsprogram med Maren når vi hadde muligheten 😀

IMG_6350

IMG_6197

En av maaange snapchatter denne uka, hehe.
En av maaange snapchatter denne uka, hehe.
Dette bildet er så utrolig fælt av meg, haha, men jeg syns hele Instagram-posten var så fin. Som godteri for sjela når man har arrangert en sånn uke <3
Dette bildet er så utrolig fælt av meg, haha, men jeg syns hele Instagram-posten var så fin. Som godteri for sjela når man har arrangert en sånn uke <3
Ah, alle de fantastiske løpeturene jeg har her nede.. Gleder meg til å vise dere eksempel på en løpetur her. Godteri for sjela!
Ah, alle de fantastiske løpeturene jeg har her nede.. Gleder meg til å vise dere eksempel på en løpetur her.

 

Foredrag om mental trening med ivrige jenter, som jeg må si, er noe av det beste jeg gjør. Spesielt når det blir så godt tatt imot, og hele foredraget blir som en dialog der alle deler erfaringer og innspill. Love it!
Foredrag om mental trening med ivrige jenter, som jeg må si, er noe av det beste jeg gjør. Spesielt når det blir så godt tatt imot, og hele foredraget blir som en dialog der alle deler erfaringer og innspill. Love it!

image

 

1176026-7-1431242692835

<3 Uken kort oppsummert fra en av deltakerne <3

I dag reiste redaksjonssjef Cecilie, Maren og Marthe hjem, så jeg er her på egenhånd frem til onsdag kveld 🙂 Heldigvis for meg er Lapoint-campen her i Ericeira, typ, det beste stedet å være alene på. Jeg har en liten bungalow helt for meg selv, og tilfeldigvis arrangerer den svenske treningsbloggeren Alexandra Bring en treningsuke her, starting today! Jeg er veldig spent på å se hvordan hun legger opp uken og treningen til jentene sammenliknet med meg og ShapeUp, så dette blir bra. I tillegg skal jeg ta igjen en del jobb, få gjort noen fotoshoots, kanskje intervju noen sprekiser som kommer på min vei.. Nei, disse siste dagene skal nytes 😀 Og blogges, for nå har jeg litt mer tid til å prioritere nettopp det 🙂 Digg!

Senere i dag kommer #matmandag (of course), og utover uken garanterer jeg sol, sommer og sportysnacks. Vi har jo kjørt mye trening med jentene her nede, så jeg tenkte å dele mye av det med dere her på bloggen. Blant annet vet jeg at det gikk opp et lys for mange med styrketreningen. DET er kult!

Følg meg på snapchat og bli med på moroa de siste dagene  her i Portugal 😀

Flere
Artikler