#matmandag – den PERFEKTE feriesnacken!

Eller altså, jeg vil absolutt kalle det en feriesnack, fordi jeg syns det er så digg, men sånn ved første øyekast er du muligens litt uenig, hehe.

Dette er enkelt og supersunt, og passer ekstra godt fordi ingrediensene så godt som alltid er tilgjengelige, uansett hvor du er i verden. Tunfisk og banan. Og #matmandag-magien skjer altså når du mikser disse to sammen 😀

Som dere vet er jeg fortsatt igjen i Portugal, og har det omtrent som en fast rutine å starte dagen med en rooolig løpetur. Dette er grunnen…

Hvo

For tiden tester jeg Nike Free 4.0 som løpesko, for å utforske myten om at disse passer best som fritidssko.. Gleder meg til å dele resultatet her dere. Her får de kjørt seg på seige joggeturer på brostein/asfalt hver morgen ;-)
For tiden tester jeg Nike Free 4.0 som løpesko, for å utforske myten om at disse passer best som fritidssko.. Gleder meg til å dele resultatet her dere. Her får de kjørt seg på seige joggeturer på brostein/asfalt hver morgen 😉

Anyhow, det var en liten gladkristen Portugal-avsporing. Til ukas #matmandag trenger du altså bare en boks med tunfisk i vann, samt to bananer. Jo mere banen, jo diggere er det.

IMG_6397

Del opp bananen i biter på en asjett, og mos den godt. På den måten blander den seg enkelt med tunfisken, og de to får muligheten til å utfylle hverandre peeerfekt 😉

I dag spiste jeg dette til frokost (eller frokost nr. 2 da, jeg spiste litt før løpeturen også), sammen med en kopp kaffe og et eple. Det lille måltidet er fullt av gode karbs og proteiner. Ikke fullt så mye fett, så kombiner gjerne med en neve nøtter eller litt avocado.

Ingen som har sagt at det ser digg ut...
Ingen som har sagt at det ser digg ut…
… Men jeg lover deg at det er ganske godt. Og det er enkelt, og det er næringsrikt. Check, check, check liksom!
… Men jeg lover deg at det er ganske godt. Og det er enkelt, og det er næringsrikt. Check, check, check liksom!

Startet altså dagen med frokost, løpetur, frokost, og siden da har jeg jobbet inne på min lille bungalow. I dag kom Alexandra, og vi kjørte en treningsøkt sammen.. Altså. PJOF! Hun kjørte mange reps, ingen pauser, pump, hopp, opp og ned. Fokus var rumpe og lår, og for å si det sånn.. Det svei. Ganske langt fra treningen jeg vanligvis gjør om dagen, hehe. Tenkte å legge ut økta i sin helhet i løpet av uka 🙂

Nå er det hyggelig middagslag på gang, så jeg hopper i Vans`ene og joiner de andre.

Lover dere å prøve tunfisken? Prates i morgen 😀

 

Flere
Artikler