Det siste man vil ha i jula – og det du trenger for å unngå det

Reklame ism. Compeed gnagsårplaster

Jeg har en mistanke om at flere av dere er litt som meg – trives best i sporty klær, eller ihvertfall praktisk og behagelig. Det er en megabonus om de i tillegg er trendy, hippe og kule – men ikke et must?

For min del er jeg hekta på ton i ton-antrekk (er det ikke det man kaller det..?), og gjerne «vanlige klær» som blir spritet opp med jålete sko?

Det er hyggelig å jåle seg opp med både kjole og fine sko, men for min del er det viktig at det ikke begrenser meg. Helst ikke samme kvelden, men ihvertfall ikke dagen derpå – slik gnagsår ofte gjør.

SÅ, jeg og Compeed er her for å minne deg på å kjøpe gnagsår-plaster denne festsesongen. De var med oss som samarbeidspartner på ShapeUp Convention også husker jeg, og vi alle endte opp med å bruke det overraskende mye ? Man regner liksom alltid med at man slipper unna gnagsår, tenker ikke noe på det, før man kjenner ubehaget melde seg. Først litt, så medium, så myyye.

Gnagsår er som regel ikke noe man tenker over før de er et faktum, men da blir de så innmari kjipe, fordi man gjerne ikke får gjort noe med det før det er for sent. Gnagsårplasteret fra Compeed er diskrete på foten, og kan brukes både forebyggende, og når ulykken først er ute. Selv har jeg et par støvletter som jeg gleder meg til å bruke, men som også alltid gir meg gnagsår. Derfor er det enklere å smelle på gnagsårplaster før jeg tar de på, så er jeg sikret, hehe. 

Jeg er blitt klok av skade, og har alltid gangsårplaster tilgjengelig – ved festlige anledninger og perioder, som nå, og minst like viktig; i skisesongen!

Såå, om du er så «heldig» å ikke få bruk for Compeeden i julen gjør du det nok garantert ila. skisesongen ? 

I helgen venter to festlige anledninger, både lørdag og søndag, og jeg gleder meg til å senke skuldrene og feire jula med de jeg er glad i? Trening blir det nok lite av i helgen – heldigvis gjør jeg nok av det ellers i året?

Flere
Artikler