Slik bruker jeg boken min i førjulstiden og romjulen

Inneholder reklame iform av omtale av egen bok

Hei fininger,

Dagen i dag startet med kruttsterk kaffe og en nydelig miks av chiafrø, cottage cheese, banan og valnøtter. All this mens jeg fortsatte på jobben med å signere de 1000 bøkene som noen av dere forhåndsbestilte – fantastisk ❤️

Jeg er uten tvil en person som liker å ha «planen klar» for perioder som ligger foran meg, og jula og nyåret er inget unntak. Forhåpentligvis blir 2019 en lek, ettersom jeg kan støtte meg på boken jeg selv har laget, hehe. Anyhow, jeg har fått noen spørsmål om hva denne boken inneholder, og sakte men sikkert skal jeg gi dere en bedre forståelse av nettopp det.

Jul og andre ferietider bruker jeg gjerne på å nullstille kropp og hode, gjøre den treningen jeg har lyst til, samt bruke de litt alternative dagene til å stake ut en motiverende kurs for den kommende perioden. I boken beskriver jeg det som å «skape en treningsidentitet», der målet er å bake inn målsettinger og fokus inn i en samlet identitet som du kjenner gir deg lyst til å trene. Et råd som dette kan fort bli litt diffust og vanskelig å gripe tak i, men med den konkrete øvelsen i boken føler jeg det blir lettere.

Det hele er oppsummert i den første øvelsen i boka, «skap din egen treningsidentitet».

Videre tyr jeg alltid til alternativ trening når ferier er på g, og i jula er det naturlig med mye ski, i kombinasjon med egenvektsøkter som gjerne trener både styrke og kondisjon i ett. I boken er det mest treningsplaner med utstyr, men også en god andel uten, nettopp med det formålet om å holde kroppen og godfølelsen i gang til tross for et skifte i miljø. Kroppen trenger fortsatt smøring i form av bevegelse selv om topplokket er på ferie???

Så ja, det var litt om boken – tusen takk til alle dere som har kjøpt, jeg håper virkelig dere blir like fornøyd som jeg er. Gleder meg til å ta fatt på treningsåret 2019 med dere!

Om du enda ikke har bestilt kan du fortsatt rekke å få den før jul – det gjelder helt frem til 16. desember❤️

  • Kjøp boken min her. 

Nå skal jeg ta en kjappis i treningsrommet hjemme, før det blir medisterkaker og hygge hjemme hos mamma og pappa. Et skritt nærmere juleferien nå????

 

Flere
Artikler