En siste (sommer)ferie og høstens treningseventer

Har jo nevnt det for en del av dere, men en god ting kan ikke nevnes for ofte; i morgen stikker jeg til Marbella – wohoo, hehe.

Svigermoren min fyller 60 år, og i den anledning inviterer hun familiegjengen på hyggetur til Spania for å feire med henne. Vi reiser altså i morgen tidlig, og blir borte til tirsdag ettermiddag – det gledes!

Dagene kommer til å bestå av feiring fra ende til annen, og jeg gleder meg stort til en siste feriekrampetrekning før høsten setter inn. Så fort jeg er hjemme står en skrivehelg på fjellet for tur (what a shock), før jeg og Maren reiser på treningsreise 25. august med en haug spreke jenter. Som jeg gleder meg! Føles ut som om det kommer til å bli en ferie etter ferien, hehe. Datoene for turene våre i 2019 er forresten spikret, og påmeldingen åpner snart.

Hyggelig at så mange av dere spør?

Etter treningsreisen joiner jeg ShapeUp-turneen, som starter opp i Tromsø (der jeg dessverre ikke får vært med ettersom jeg kommer hjem fra reise den dagen), og fortsetter i Oslo 8. september. 9. september er jeg så heldig å få bidra på en helt egen treningsconvention i Drammen, som blir helt. rått. Om du holder til i Drammen eller omegs og ikke har booket billett – do it.

Du kan lese mer om eventet her, eller trykke på bildet under.

Deretter går det slag i slag utover høsten, og hver helg frem til oktober er jeg på tur med ShapeUp.

Unntaket er 21.-24. september – da er jeg på bryllup i Frankrike, og turneen har pause. Vi har fortsatt ledige plasser rundt omkring i det ganske land, så ikke nøl med å melde på deg og vennegjengen dersom dette frister – jeg er kanskje inhabil, men ja.. I love it! Kan ikke tenke meg en bedre greie å gjøre med venner?

Mye å glede seg til, men aller først – en ferietur til Marbella. Jeg er usikker på hvor mye jeg kommer til å blogge underveis, men vurderer å vlogge litt faktisk, som en kickstart på en ny vloggsesong, hehe. Vi får se hva som passer seg, tar det litt på gefühlen?

Blogges fra Marbella, gjengen – håper jeg ser deg på et treningsevent denne høsten! 

 

 

Flere
Artikler