Hvordan klare sin første push up, chin up og pull up

Som jeg skrev i går er jeg i skrivende stund på vei til Marbella. I går fikk jeg også vite at boken min har laangt tidligere deadline enn jeg trodde, så dette blir virkelig siste krampetrekning før jeg kommer hjem og setter inn skrivestøtet. Uææ, haha. Det var egentlig litt digg å, for da vet jeg at jeg får litt press på meg til å bli ferdig – tidenes bok skal det bli, uansett! For noen dager legger jeg uansett fra meg skrivehjernen, kobler ut og går i nytelsesmodus – jippi!

Før jeg går på flyet fikk jeg lyst til å dele et leserspørsmål med dere – tipper det er mange som er motiverte til å klare sin første push ups og/eller chin up/pull up denne høsten, deriblant denne frøkna her.

Nå har jeg blogget såpass lenge at jeg har et innlegg for det meste, hehe. Derfor kan du sjekke ut disse to innleggene dersom du ønsker å prøve deg på noe av det samme..

Håper de kan gi deg litt inspo til å velge å gå etter det treningsmålet du alltid har latt lure litt i bakhodet, men aldri helt gått for – lykke til!❤️

Nå er flytoget straks fremme på Gardis her – vi blogges (og Instagrammes – tipper det er der det blir mest aktivitet de neste dagene?)

Flere
Artikler