Slutte å blogge?

DA dere, fikk jeg satt meg ned noen minutter med dataen.

Det har gått i ett siden vi landet i Marbella på torsdag, og fremfor å gjøre noe halvveis fokuserte jeg på å gjøre én ting 100% – være sosial, kose meg og nyte. Men når jeg i dag fikk spørsmål om jeg hadde sluttet å blogge, så var det på tide å poppe innom her og let you guys know, at neei, det har jeg ikke – tvert imot – jeg er mer klar enn noensinne for bloggehøsten 2018, og gleder meg til å pepre både dere og meg selv med treningsinspo de kommende ukene, månedene og årene (..?), hehe.

Kjapp update; det jeg har fått være med på her nede kan rett og slett ikke beskrives, og jeg og mannen tar med oss en gjeng med uforglemmelige minner hjem til Norge. Heldigvis har vi en siste dag her nede før vi setter snuta hjemover, og som jeg har nevnt for dere før, da er det på tide å runde bokskriveprosessen, samt komme i gang med høstens eventer. Høsten 2018, here I come! Men før den tid har jeg altså en drøyt døgn igjen i ferieland, noe jeg har planer om å nyte så godt som overhode mulig.

Jeg har spist og drukket så mye atte hjælp, og har planer om å fortsette med det til i morgen klokken 15.20 – da går flyet hjem, hehe. 

Håper dere alle har det bra, og at ikke hverdagen har truffet dere altfor hardt – det er alltid litt tøft når feriedagene er over, men samtidig skal det vel bare et par hverdager til før man er minst like glad for den også.. ikkesant?

Si ja, for jeg kjenner nemlig feriedeppen rumle litt i magen, hehe. Og well – da har man hatt en sabla fin sommerferie, og vel så det – jeg er heldig. Blogges fra Norge, fininger?

Flere
Artikler