6 ting jeg alltid gjør for å få på plass godfølelsen etter ferien

Nå er jeg på flyet dere, og om kort tid er jeg på plass i Norge. Nå blirre’ bokskriving og annen jobb for alle penga, i tillegg til hverdagshygge? Jeg har vært på ferie siden torsdag, og herre jemini, det har vært ubeskrivelig. Dere skal slippe å lese side opp og side ned om hvor fint jeg hadde det, men ja – priceless. 

 Det har blant annet blitt mye mat og alkohol, i kombinasjon med mye mindre trening og hverdagsaktivitet enn vanlig, som alltid gir en litt sånn.. «føler meg småcrap etter ferien»-følelse. Selv er jeg så vant til det innen nå, og jeg vet hvor fort det går over, men tenkte allikevel jeg kunne dele de elementene jeg fokuserer på når jeg kommer hjem fra en ferie som dette, eller når man bare trenger å komme seg opp på sunnhetshesten igjen. 

  • Spise grønnsaker og proteinkilder av kvalitet til hvert måltid (karbohydrater etter hvor mye og hardt jeg trener).
  • Ha med meg matbokser når jeg er på farta, så jeg er sikret god bensin også på travle dager. 
  • Drikke masse vann, gjerne med sitron (fordi det gjør det lettere å drikke mye vann, ikke fordi vann mer sitron har noen maagiske helseeffekter, hehe).
  • Ha et treningsprogram klart, som er oppnåelig og fristende – optimalt sett henger dette programmet sammen med noe du ønsker å oppnå dette året.. mer om det i boken min ?
  • Hverdagsaktivitet hver dag. 
  • Spare superkosen til én dag i uken, sosiale settinger og tider du har skikkelig, skikkelig lyst på noe konkret (#yolo). 

Det hele er ganske enkelt, så magien ligger vel egentlig bare å komme i gang så fort som mulig, slik at godfølelsen kan komme så fort som mulig.

Helt ærlig har jeg en såpass god følelse etter ferien nå at jeg gladelig hadde tilbrakt enda en uke med laange lunsjer, rosévin i glasset, dessert hver dag og et middels trimnivå. Sjeldent jeg ikke storgleder meg til å komme hjem til hverdag og sunne rutiner, men nå… sånn passe, haha. 

Oh well – gi meg en god natts søvn i egen seng, tre egg til frokost og en time med skriving og opprydning i mailboksen, så er jeg back on track???

Noen spesielle type innlegg du ønsker deg fremover? Feel free til å fyre løs – jeg setter så pris på innspill fra dere❤️

Flere
Artikler