En sjuk beskjed å få

Som Maren blogget om i går; i går fikk vi begge tidenes beskjed fra vår kontaktperson i Ving, Kaja. Treningsreisen vår til Kroatia, som dere kan lese mer om her, er fullbooket!

Vi fikk helt hakeslepp begge to, i og med at ingen av oss har promotert denne turen noe særlig mer enn sånn.. «hei og hopp, bli med oss», hehe. Kanskje det var den massive snaporamaen og hashtaggingen (#piaogmarenstreningsreise) som gjorde det? Vel.. jeg grein en smule når jeg holdt avslutningstalen for gjengen som var med oss på tur før sommeren, og jeg kjente det i magen nok en gang når jeg fikk denne beskjeden. Vi gleder oss stort til avreise 23. september, og ser allerede på datoer for 2018.

Alle bildene i dette innlegget er knipset av fantastiske Victoria Nevland. 

Bildene over er fra en litt ekstra tøff teamøkt vi hadde, der målet var at jentene skulle få bryne seg på både fysiske og mentale utfordringer, da sammen i team. Denne økta hadde vi etter mitt foredrag i mental trening, og det var sykt moro å vise jentene hvordan dette kan funke i praksis. Mental trening er jo noe vi alle gjør litt sånn bevisst og ubevisst, og ved å kjenne det på kroppen, samt sette det litt i system, blir det med en gang et litt mer tilgjengelig verktøy for oss «vanlige dødelige». Dette var første gangen jeg la opp opplegget på denne måten, og det var sykt kult å se at det funket så bra!

I 2018 vurderer vi å reise avgårde i april og september, da til Kypros og Rhodos. Vi håper å lande ting i begynnelsen av neste uke, slik at vi raskest mulig kan gi dere alle muligheten til å bli med på moroa. Hvem vet, kanskje vi får muligheten til å sette opp en tredje tur i 2018? Uansett venter vi med å lande det til vi har funnet de perfekte datoene, det perfekte hotellet med de rette fasilitetene, kvalitetssjekket buffeten og kjenner oss sikre på området. DA er vi good to go!

… og det er kanskje du å? Fyr løs i kommentarfeltet om du lurer på noe ifm. treningsreisene våre, eller bare generelt – more than happy to help!

Nå skal jeg pakke bort pc´en og nyte denne lørdagen – mannen har bursdag i morgen, og feiringen begynner allerede i dag – jippii! Ha en fantastisk lørdag?

 

Flere
Artikler