Skal jeg bare blogge om baby og mammaliv nå?

Hehe. En melding poppet inn i DM på Insta i dag, som påpekte atte nå er det sabla mye mammaliv i monitor. Jeg er ganske enig, og er litt overrasket over at kommentaren/etterspørselen ikke har kommet før. Den samme personen spurte altså om jeg ikke kunne dele mer av innholdet jeg gjorde før, og jeg måtte nesten spørre henne hva det var – sier litt om hvor «i bobla» jeg er?

For det er nettopp det – ikke bare har jeg blitt mamma, men jeg har også skrevet denne boka, og lansert en tilhørende minipodd (dette regner jeg med at de fleste har fått med seg, snakker jo ikke om annet?). Altså har hele hverdagen min siden november 2019 dreid seg rundt mammarollen, og hvordan man kan løse den på best mulig måte, ved hjelp av de beste verktøyene jeg kjenner til; fysisk og mental trening. Det har rett og slett ikke vært rom for så veldig mye mer, i kombinasjon med at tematikken trening/livet etter fødsel, er noe mange etterspør; jeg har ønsket og ønsker å dele masse om dette, både på generelt grunnlag, men også vise frem hvordan jeg selv løser ting – som den wannabee-influenseren jeg er håper jeg jo at dette kan inspirere andre.


MEN! Det er ikke dermed sagt at jeg skal bli noe mammablogger. Jeg er glad jeg fikk denne kommentaren, for den minnet meg på noe som har murret i bakhodet en stund, at det er på tide å ta opp igjen tråden på annet innhold i hverdagen min; styrketrening, løp, matglede, hverdagslogistikk, teste nye ting, mental trening… osv. Dere veit.

Kan ikke love at det blir en haug av ikke mamma-innhold (i mangel på et bedre ord?) i tiden fremover, men jeg skal prøve å ha litt fokus på det – sakte, men sikkert dra meg selv litt ut av bobla, liksom. Når det er sagt; høsten 2020 er satt av til å dele budskapet jeg fremmer i boken min – det er viktig for meg. Jeg vil at så mange jenter som mulig skal kjenne til fysisk og mental trening som verktøy for å ha det bra etter fødsel, og for å få til det må jeg velge å ha fokus på nettopp det.. men det ene må jo ikke utelukke det andre.

Så, takk til deg som fyrte avgårde en vennlig oppfordring i dag – mottatt!

Sitter i skrivende stund på vei til hytta, underholder baby, blogger litt og, tja.. nyter at det er helg.

Håper du gjør det samme?

God helg❤️

(Og feel free til å kommentere under her med hva du kunne tenke deg å se mer av her på bloggen, Instagram og YouTube?)

Sneiks?

Flere
Artikler