Treningsuka som gikk – uke 38

Treningsuka som gikk har ikke vært stort å skryte av ettersom jeg har vært pjusk stort sett hele uken. Det ble en styrkeøkt på lørdag, og det var det, hehe. Er så rart hvordan man føler seg småcrap etter bare en liten uke uten trening – nå som formen er bedre gleder jeg meg til å få inn flere kvalitetsøkter ila uken, der planen er 2-3 styrkeøkter, i kombinasjon med litt løping og sirkeløkter. Også blir det jo en god del trillings ? Første gangen på lenge at jeg ikke har trent mot et eller flere spesifikke treningsmål, men er litt deilig det å. Jobber jo alltid for å bli sterkere, men det går så treigt, så treeeeeigt, så der er det bare å gjøre jobben og enjoy the process, hehe.

Satser på at jeg har en bedre treningsuke å melde ifra om neste lørdag – nå skal jeg hvert øyeblikk bile til Kragerø Resort for en treningsøkt og fotbehandling – DET blir digg!

God lørdag❤️

Flere
Artikler